Cât cheltuie trei adulți la un prânz în Grecia, cu tot cu băuturi? „Pe ce?“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

E vremea vacanțelor și mulți români aleg ca destinație de vacanță Grecia. Iată cam cât cheltuie trei adulți la un prânz în Elada, cu tot cu băuturi.

Turiștii români își împărtășesc experiențele personale din trecerile lor în vechea eladă. Iată cât spune Dan că a cheltuit pe un prânz, în Thassos.

Cât cheltuie 3 adulți la un prânz în Grecia, cu tot cu băuturi? 20.9 euro. Pe ce?“, zice turistul, apoi explică din ce a fost compus meniul lor.

Vezi și: Mergi în Grecia? Atenție la prețurile din restaurante. O salată rustică în tavernele din Creta costă 10 euro

Gyros de porc la farfurie - 8 euro, salată grecească - 6 euro, un suc - 2 euro, o apă - 0.5 euro, 3 pita, o bere - 2 euro și un sos - 0.6 euro“, detaliază el meniul.

Și da, ne-am săturat. Și nu, nu am mai luat și la pachet, chiar dacă porțiile sunt mari, am reușit să terminăm tot. În Thassos, Limenas“, conchide el într-o postare pe grupul Forum Grecia.

2. -imagine fara descriere- (bon1.jpg)

Cât cheltuie trei adulți la un prânz în Grecia, cu tot cu băuturi?

 

Desigur, comentariile nu au întârziat să apară:

„Exemplul nu este elocvent, nu pot mânca 3 adulți în fiecare zi, 7 zile, giros....deci cât ne am străduii să dovedim că este ieftin, lucrurile nu stau chiar așa. Fiecare mănâncă după buget....dar asta nu înseamnă să punem poze doar cu tradiționalul giros, și să susținem cât de ieftină este mâncarea în Grecia ...“, spune Cristina.

„Da confirm, în general în Grecia mâncarea este la jumătate preț față de România, indiferent că mănânci giros, souvlaki sau orice altceva, iar calitatea mult peste așteptări“, comentează și Mihail.

„Subiect complicat și sensibil când e vorba de mâncare, fie că ce e, fie de cum e și tot așa “problemele” pot continua. Adevărul e că, pe banii lui, fiecare mănâncă ce, unde și de cât își dorește. Alții în realitate nu au ce mânca și nici nu visează la așa ceva, timp în care noi comentăm de zor ce și de cât mănâncă unul și altul“, afirmă Cristina.

„Nu știu de ce toată lumea compară prețurile cu cele din țară. Nici aici nu este deloc ieftin. Ca idee am mâncat 3 persoane, în port la Giurgiu, 2 porții de fructe de mare (care erau mici) și o porție de șnițel cu cartofi, o apă minerală și o limonadă... au fost 310 lei ... și noi vorbeam de 60 euro în Grecia câte fructe de mare mâncăm când ne-am chinuit cu un platou de 2 persoane care a fost 25 euro și tot nu am terminat tot... așa că ce comparăm?“, comentează Geanina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel