Cauza morții lui Andrei Versace. Au ieșit rezultatele autopsiei

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Andrei Versace, găsit mort
Andrei Versace, găsit mort

Concluziile preliminare ale necropsiei lui Andrei Versace dezvăluie o moarte tragică.

Primele rezultate ale necropsiei efectuate asupra lui Andrei Versace, cunoscut influencer, indică detalii șocante. Medicii legiști au confirmat că decesul tânărului de 37 de ani a fost cauzat de consumul excesiv de alcool, estimând că acesta consuma zilnic două sticle de tărie.

Conform raportului necropsiei, organismul său nu a mai fost capabil să metabolizeze alcoolul, iar ficatul s-a rigidizat, în timp ce esofagul s-a umplut de cheaguri și sânge. Versace a leșinat și, în final, a decedat din cauza scăderii drastice a tensiunii arteriale.

În plus, experții care au analizat ultimele imagini ale lui Andrei Versace au sugerat că tânărul a fost consumator de droguri. Se știe că Versace a avut probleme cu drogurile încă din adolescență și a fost internat de mai multe ori pentru tratament psihiatric. De asemenea, acesta a avut conflicte cu clanuri interlope care l-au șantajat în trecut.

Citește și: Mesaj controversat postat de Mihai Bendeac, după ce a aflat că Andrei Versace a murit: „Am ajuns si eu aici pe lumea cealaltă”

Reamintim că influencerul Andrei Versace a fost găsit mort în apartamentul său dintr-un complex de lux din Sectorul 1 al Capitalei. Vecinii au fost cei care au dat alarma, după ce au raportat un miros greu de suportat dinspre apartamentul acestuia. Inspectoratul pentru Situații de Urgență București - Ilfov a intervenit pentru spargerea ușii locuinței, descoperindu-l pe Pârvan fără semne vitale. Nu au fost găsite urme de violență.

Vezi și: Andrei Versace s-a plâns într-un clip că este terorizat de o persoană, înainte de moarte 

„În primul rând, legat de speculațiile din presă nu sunt majoritatea reale. El nu a fost omorât, nu a fost ucis, nu au fost urme de violență pe corpul lui. Deocamdată, cazul lui este nedeterminat și durează între trei și șase luni să se concluzioneze și a fost un om foarte darnic, foarte bun la suflet, într-adevăr. Când nu avea, dădea dacă putea și restul, a fost un băiat rebel de mic, a făcut ce a vrut în mare parte, dar a fost atras de această parte a mondenității”, a precizat Mihai, fratele lui Andrei Versace, pentru Spynews.ro.

Andrei Versace, pe numele real de Andrei Pârvan, a fost un influencer și o personalitate mediatică din România. A devenit cunoscut pentru activitatea sa pe rețelele sociale, unde a avut o bază de fani dedicată și a fost recunoscut pentru stilul său distinct și abordările neconvenționale. Versace era activ în promovarea produselor și în crearea de conținut legat de modă și lifestyle.

--------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel