Caz uluitor la Constanța: O fetiță de trei anișori a fost adusă drogată cu marijuana la Spitalul Județean. S-a deschis dosar penal

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Caz uluitor la Constanța, acolo unde o fetiță de doar trei ani a fost adusă drogată cu marijuana la Spitalul Județean. S-a deschid dosar penal.

O fetiță de trei ani a fost internată de urgență la Spitalul Județean Constanța, săptămâna trecută, după ce mama ei a adus-o prezentând simptome specifice unei supradoze de droguri. Testele de sânge au confirmat prezența canabisului.

Medicii au presupus că micuța ar fi ingerat substanțe narcotice și au decis să o testeze, rezultatele fiind pozitive pentru canabis. Copilul a primit imediat tratament, iar personalul medical a alertat Poliția. Mama fetiței, testată pentru consum de droguri, a avut un rezultat negativ. În timpul audierii, aceasta, cetățean olandez, a afirmat că fetița ar fi mâncat bomboane, dar nu a putut lega acest consum de motivul internării. 

Anchetatorii au verificat magazinul indicat de mamă și au colectat mostre din produsele vândute acolo. Cu toate acestea, ofițerii antidrog consideră că cel mai probabil scenariu este că fetița a fost expusă la canabis într-un mediu unde acesta era consumat, inhalând fumul în mod pasiv. Se pare că mama și fetița ar fi călătorit pe o navă de croazieră care a ajuns în România, întrucât femeia vizitează frecvent această țară pentru a-și vedea soțul român din Agigea. 

Autoritățile au deschis un dosar penal sub coordonarea unui procuror DIICOT și au sesizat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța, care a inițiat o anchetă socială, potrivit Replica Online. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel