Doctorița Marina Gavril, ucisă la comandă? Ucigașul a venit special de la Galați și a stat doar 30 de secunde în cabinet 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Primele declarații ale pacientei doctoriței ucise din Brăila: „M-am uitat pe geam în cabinet, dar nu se vedea nimic, erau draperiile trase”
Primele declarații ale pacientei doctoriței ucise din Brăila: „M-am uitat pe geam în cabinet, dar nu se vedea nimic, erau draperiile trase”

Este posibi ca ucigașul doctoriței Marina Gavril să fi fost pus de cineva să comită crima, conform ultimelor date. 

Procurorii au spus clar că uciderea doctoriței Marina Gavril a fost una cu premeditare, adică făptașul a plănuit crima. Conform datelor strânse de anchetatori, criminalul a stat în cabinet 33 de secunde. Nu există însă nici un fel de altă conexiune între criminal și doctoriță, ceea ce poate duce la pista că ar putea fi vorba despre un criminal plătit. Acesta a venit special de la Galați cu un taxi și și-a schimbat hainele de mai multe ori pentru a-i pune pe anchetatori în dificultate. Așadar, este posibil ca în plan să mai fie implicat cineva. 

Individul are 39 de ani și mai are două condamnări la activ, una în Germania, iar alta în Franța pentru jafuri cu violență. Conform celor spuse de procurorul de caz, acesta a și folosit o armă într-unul din jafurile pe care le-a comis în străinătate. Individul nici măcar nu era liber de prea mult timp. Acesta a fost eliberat din închisoare în data de 24 martie anul curent. 

Procurorii nu au dat prea multe informații despre acest caz presei, inclusiv prinderea criminalului fiind o surpriză pentru cea mai mare parte a ziariștilor. Inclusiv acum se păstrează o anumită discreție, informațiile fiind foarte puține. După reținerea criminalului, procurorul a spus că acesta nu a recunoscut crima, în sensul că a dorit să folosească dreptul la tăcere. 

Individul a lucrat ca un asasin. A intrat și a lovit

 

Deocamdată singurele probe pe care procurorii le au împotriva individului sunt anumite probe biologice, dar și imaginile care îl arată intrând și ieșind din cabinetul medicului stomatolog, precum și traseul urmat. Acesta nu și-a schimbat hainele o singură dată, ci de mai multe ori, inclusiv în drumul spre cabinetul stomatologic. În momentul intrării în apartamentul care servea ca sediu pentru cabinetul dentistului, criminalul nu a stat prea mult pe gânduri și a comis direct fapta, ceea ce este încă un argument în favoarea pistei că acesta a fost pus, probabil plătit să comită această crimă. În timpul mult prea scurt în care a avut loc crima, doctorița s-a apărat și probabil a reușit să-l zgârâie sau să-i lase semne vizible criminalului. 

Nici arma crimei și nici telefonul mobil al doctoriței Marina Gavril nu au fost găsite. Telefonul ar putea furniza date importante despre ceea ce a dus la comiterea crimei. 

Alte informații arată că soții stomatologi aveau o avere de câteva milioane de euro, iar rezolvarea crimei ar putea fi mult mai complexă decât se crede. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel