„Proiect finanţat de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni" iunie - octombrie 2024
https://dprp.gov.ro/web/
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

EXCLUSIV  Ce cred românii: Îi ajută bisericile românești pe cei din diaspora să păstreze legături culturale cu țara? - rezultat sondaj

Mădălina Hideg |
Data publicării:
Sursa foto: George Vâlcu, preot român din Belgia
Sursa foto: George Vâlcu, preot român din Belgia

Sondaj ȘtiriDiaspora. Credeți că bisericile românești din diaspora îi ajută pe românii de acolo să păstreze legături culturale cu țara? Iată rezultatele. 

Peste jumătate dintre cei care au votat la sondaj de opinie găzduit pe ȘtiriDiaspora.ro, sunt de părere că bisericile românești din diaspora nu îi ajută pe românii care trăiesc departe de casă să mențină legături culturale cu țara. Rezultatul este totuși unul destul de strâns.   

Un număr de 570 de cititori ȘtiriDiaspora au răspuns la întrebarea: "Credeți că bisericile românești din diaspora îi ajută pe românii de acolo să păstreze legături culturale cu țara?"

Potrivit rezultatelor, 53% dintre respondenți, reprezentând 302 de persoane, au ales opțiunea "NU", deci sunt de părere că bisericile românești nu îi ajută pe românii din diaspora să păstreze legături culturale cu țara, în timp ce 47%, adică 258 de persoane, au ales opțiunea "DA", fiind de părere că românii care aleg calea străinătății pot pastra legături culturale cu țara și cu ajutorul bisericilor românești. 

Iată rezultatele

captura-sondaj-2-intrebare-6

ATENȚIE: Votul reprezintă opinia cititorilor StiriDiaspora. Oricine accesează site-ul poate vota. Nu este un eșantion reprezentativ pentru populația generală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel