Ce lucruri iubesc românii? Observațiile unui britanic: ”Românilor le place să iasă din mașini când sunt blocați în trafic. Nu înțeleg de ce” / VIDEO

Cristina Iacob |
Data publicării:
Foto: Capturi de ecran/ Sursă: Tiktok @rosswykes
Foto: Capturi de ecran/ Sursă: Tiktok @rosswykes

Iată care sunt cele mai iubite lucruri de români, potrivit observațiilor unui turist britanic.

Un britanic a postat pe TikTok un videoclip în care povestește ce lucruri a observat că sunt îndrăgite de români în timpul vizitei sale în România. 

”Am revenit cu partea a doua a videoclipului 'Lucruri pe care am observat că românii le iubesc'. Nu intenționez să vă jignesc, sunt doar lucruri pe care le-am observat pe parcursul șederii mele în România."

1. Mici. "I-am încercat și eu, sunt absolut delicioși, mai ales pe grătar. Românilor le place să facă grătar, chiar și pe timpul iernii."

2. Mămăliga. "Un alt lucru pe care îl iubesc este mămăliga. Nu pot spune că este mâncarea mea preferată, o mănânc, dar nu e genul meu de preparat. Am observat că o folosiți și ca momeală de pescuit."

3. Fumatul. "Dacă ați vizitat vreodată România, probabil ați observat că sunt foarte mulți fumători. În Marea Britanie, țigările sunt ascunse de la vânzare, dar în România sunt peste tot, chiar și la casa de marcat, în fața ta. Nu am văzut niciodată să fie expuse așa. Da, românilor le place să fumeze."

Citește și: Două mâncăruri românești care impresionează mereu străinii. Narcisa Lungu: "Soțului meu italian îi plac foarte mult"

4. Aglomerația în trafic. "Despre următorul lucru nu aș spune că îl iubiți, dar e ceva ce am observat că faceți des: când sunteți blocați în aglomerație cu mașina, ieșiți din mașină, chiar și pentru 10 secunde. Am observat că iubiți să ieșiți din mașină, nu înțeleg de ce, totuși."

5. Berea. "Există un brand pe care îl iubesc. Berea are gust mai bun în România."

6. Brânza. "Iar ultimul lucru de pe listă: brânza! Aceasta este brânza românească, am încercat-o și eu. Este ca o feta grecească, dar e mai sărată și e foarte delicioasă.”, a povestit britanicul.

În prima parte a seriei ”Lucruri pe care românii le iubesc”, britanicul a observat că românii apreciază, printre altele, depășirile în trafic, tarabele de pe marginea drumului, pepenele, vișinata, sarmalele, semințele de floarea soarelui și pâinea proaspătă. Citește mai multe AICI.

”Sper să reușesc să mă mut în România, cât mai curând. Anglia e țara pe care o iubeam cândva, dar a devenit altceva acum. M-am îndrăgostit de România”, a scris britanicul în secțiunea de comentarii a primului videoclip din această serie.

VIDEO

 

@rosswykes #fyp #romania???????? #support ##madeinromania???????? #loveromania #adventure #bucharest #viral #romaniantiktok #comeonromania???????? #romaniangirl???????? #viralvideo #loveyouall #visitromania ♬ original sound - Wykesey

Vezi și: Străinii, uimiți de produsele românești comercializate în diaspora. Elena Dorneanu: ”Sunt proaspete, cu gusturi românești”/ VIDEO

Vezi și: VIDEO O englezoaică e uimită de prețurile din România: "16 lei o cafea? Atât costă și în UK"

Vezi și: Țeapa luată de un turist englez, după ce a cumpărat bilet de tren la clasa 1 în România: "N-a fost o afacere așa bună"

------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel