Ce peripeție inedită a trăit o româncă la un hotel din Singapore. Bianca Purcărea: „Suntem în siguranță”

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Ce peripeție inedită a trăit o româncă la un hotel din Singapore. Bianca Purcărea: „Suntem în siguranță” / Foto: TikTok
Ce peripeție inedită a trăit o româncă la un hotel din Singapore. Bianca Purcărea: „Suntem în siguranță” / Foto: TikTok

Bianca Purcărea, o cunoscută jurnalistă și cântăreață din România, extrem de populară pe TikTok datorită conținutului său creativ și captivant, a povestit recent urmăritorilor săi o experiență inedită trăită în Singapore. Prin intermediul unui videoclip postat pe rețelele de socializare, Bianca a confirmat încă o dată reputația acestei țări ca fiind una dintre cele mai sigure din lume.

Totul a început în timpul unei vacanțe pe care Bianca și soțul ei, Robi, o petreceau în Singapore. De la bun început, cei doi au fost impresionați de ceea ce au aflat despre siguranța din această țară.

„Mi s-a tot spus de când am ajuns aici că Singapore este cel mai sigur loc din lume. Și ni s-a tot repetat lucrul acesta și ni s-a spus că încă de acum 50 de ani de când a câștigat independența față de Malaezia, toate autoritățile au depus eforturi pentru a transforma această țară în cel mai sigur loc din lume,” a explicat Bianca în videoclipul său.

 

Cei doi români au rămas uimiți de cum au găsit camera de hotel

 

Însă adevărata surpriză a venit când Bianca și Robi s-au întors la hotel după o plimbare lungă prin oraș. 

„Alaltăieri, când eram în prima noastră zi aici, ne-am întors dintr-o plimbare de câteva ore bune. Plecaserăm pe la ora 4 cam așa. Când am plecat din cameră i-am zis lui Robi să apese pe buton ca să vină oamenii să facă ordine sau să ne schimbe prosoapele din cameră și ce mai era,” a povestit Bianca.

La întoarcere, au avut parte de o surpriză neplăcută: ușa camerei lor era larg deschisă, toate luminile erau aprinse, iar lucrurile din cameră erau răsfirate peste tot.

„Noi am lăsat bagajele așa, chiar dacă suntem destul de ordonați, dar am plecat pe fugă, amețiți, băusem cam multe cafele probabil și era totul vraiște în cameră,” a continuat ea. Văzând acest lucru, au fost inițial cuprinși de panică, gândindu-se la posibilele consecințe.

Bianca a reacționat prompt și a cerut soțului ei să sune la recepție pentru a clarifica situația. În timp ce așteptau un răspuns, Robi a sugerat că poate ei înșiși au lăsat ușa deschisă la plecare, ceea ce a făcut-o pe Bianca să simtă un mic sentiment de vinovăție, deși nu obișnuiește să facă astfel de greșeli.

 

Răspunsul hotelului

 

După câteva momente de suspans, răspunsul de la recepție a venit: ușa fusese, într-adevăr, lăsată deschisă încă de la ora 4 după-amiaza, chiar de către ei. Însă, ceea ce a urmat a confirmat toate poveștile despre siguranța excepțională din Singapore.

„Deci voi vă dați seama că țara asta este foarte sigură dacă noi am putut să lăsăm o ușă de la camera de hotel larg deschisă cu totul înșirat. Numai dacă treceai prin dreptul ușii puteai să vezi toate perluțele mele de mare valoare, totul era acolo. Era ca o cameră cu suveniruri gratis.” a explicat Bianca, în mod vizibil ușurată.

Experiența lor a subliniat încă o dată reputația impecabilă a Singaporeului ca fiind un loc extrem de sigur pentru turiști.

Bianca a concluzionat videoclipul cu un mesaj clar pentru toți cei care intenționează să viziteze această țară: „Deci în Singapore este clar, suntem în siguranță.” Acest incident, deși inițial alarmant, a devenit o confirmare a securității de neegalat din această destinație turistică de top.

 

@biancapurcarea despre cum puteam fi jefuiti, dar NU AM FOST! #singapore ♬ original sound - Bianca Purcărea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel