Ce să faci cu fructele și legumele cumpărate de la magazin, pentru a scoate toate „chimicalele"

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Ce să faci cu fructele și legumele cumpărate de la magazin, pentru a scoate toate „chimicalele"
Ce să faci cu fructele și legumele cumpărate de la magazin, pentru a scoate toate „chimicalele"

Cum să speli fructele și legumele, cumpărate de la magazin,pentru a elimina toate "chimicalele" de pe ele: iată ce să adaugi în apă.

Un om poate mânca tot timpul fructe și legume organice doar dacă le cultivă singur.

Cu toate acestea, mulți oameni nu au propriul teren de grădină și nu sunt implicați în grădinărit.

Ei trebuie să cumpere castraveți, roșii, mere și alte produse de acest fel din magazine.

Problema este că fructele și legumele cumpărate din magazine sunt greu de păstrat curate de tot soiul de substanțe chimice care să le păstreze proaspete.

Este foarte probabil ca fructele să fi fost tratate cu "substanțe chimice" care, din păcate, nu pot fi spălate cu apă normală.

Ce să faci cu fructele și legumele cumpărate de la magazin, pentru a scoate toate „chimicalele"

 

Cu toate acestea, dacă spălați legumele sau fructele într-un mod special, nu vor exista urme de compuși periculoși pe suprafața fructului.

Nu este suficient să spălați fructele cu apă de la robinet. Este recomandabil să se utilizeze apă în care se adaugă o singură substanță, atunci când se spală produse comerciale.

Nu folosim niciun detergent sau aditiv. Banalul bicarbonat de sodiu poate fi de ajutor.

Procedura este următoarea: luați un recipient adânc, umpleți-l cu apă și adăugați componenta de bicarbonat de sodiu (este suficientă o linguriță pe litru de lichid pur).

În produsul rezultat ar trebui să se scufunde fructele și legumele cumpărate din supermarket.

Apoi, fructele trebuie spălate în mod obișnuit: cu apă filtrată sau apă de la robinet. Acest din urmă pas este necesar pentru a îndepărta orice reziduu de bicarbonat de sodiu.

 

Iată și ce să faci cu puiul cumpărat de la magazin pentru a scoate „chimicalele și homonii" din carne.

Este greu să nu observi că puiul din magazin este diferit de cel crescut în curte, atât la gust, cât și la aspect.

Ce poți face cu puiul înainte de a-l găti pentru a-l face mai sigur pentru sănătate?

După cumpărare, puteți turna apă sărată peste pui și aduceți-l la punctul de fierbere.

Ce să faci cu puiul cumpărat de la magazin pentru a scoate „hormonii și chimicalele" din carne  

 

După ce a fiert, se scurge primul bulion, apoi se fierbe puiul conform rețetei.

Acest lucru este suficient pentru ca sarea să "scoată" toate substanțele nocive din pui.

Puteți adăuga în apă nu doar sare, ci și oțet, mai ales dacă carnea nu miroase bine.

Se înmoaie puiul în sare și oțet câteva ore, apoi se gătește.

Odată ce puiul a fost înmuiat în sare, nu mai este nevoie să îl sărezi în timpul gătitului.

De asemenea, nu uitați că în piele și grăsime se găsesc mai multe "substanțe chimice", așa că îndepărtați-le înainte de a le găti.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel