Ce se întâmplă cu sănătatea lui Liviu Dragnea?

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Liviu Dragnea are de o vreme un comportament bizar. Cam de la condamnarea cu închisoare încoace. Miercuri seara, Dragnea era de o nervozitate ieșită din comun, în direct la Antena3. Mai fusese și zilele trecute când țipa pe holul Parlamentului că nu va pleca ca prostu din funcție. Dar  de ce să nu-l mai țină nervii pe marele demnitar? La prima vedere a obținut sau e pe cale să obțină cam tot ce și-a propus. Atunci care să fie motivul?

Iată ce declarații a făcut miercuri seara:

„La ora asta nu știu ce să se întâmple ca acest demers( nr. suspendarea președintelui) să se oprească în toamnă. Dacă dintr-o dată s-ar schimba, dacă ar înțelege că mai important decât mandatul său e destinul acestei țări, lucrurile se pot schimba”.

„Cei care vor să meargă cu mine înainte înseamnă că sunt curajoși. Cei care nu vor dori să meargă cu mine înseamnă că vor fi niște lași, niște fricoși”. 

“Punând cap la cap anumite informații, zvonuri, nu cred că sunt doar zvonuri. De exemplu moțiunea. Ce s-a spus că Raluca Turcan i-a promis lui Iohannis că dacă aranjează condamnarea mea, ea dă guvernul jos”. 

“Părerea mea este că președintele este implicat direct în condamnarea mea. Vorbim de a doua condamnare pe care o primesc fără probe și sunt nevinovat”

“Eu merg înainte fără ezitare. Cei care vor să meargă cu mine înainte înseamnă că sunt curajoși. Cine nu sunt niște lași, niște fricoși”. 

“Dacă și Guvernul va face la fel, și colegii din Coaliție vom câștiga”.

“Ce probleme să avem: ne pot omorî? Nu”. 

Este posibil ca la această oră delirul să continue pe un al post de televiziune. Și tot așa până la sfârșitul anului în care celebrăm Centenarul. Patriotul Dragnea aruncă țara în aer de Centenar.

Foto-timpoline.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel