După ce vei prepara rețeta, întreaga familie îți va mulțumi. Carnea și legumele vor fi suculente și delicioase. Mâncarea se face repede și fără multe bătăi de cap.
Totul este cât se poate de simplu, rapid și gustos și sățios.
Vei avea nevoie de:
carne de porc - 1 kg,
cartofi - 900 grame,
ceapă - 2 bucăți,
morcov - 2 bucăți
dovlecel - 1 bucăți,
muștar - 1 linguriță.
boabe de muștar - 2 lingurițe.
oțet de mere - 1 lingură.
piper negru, sare - după gust,
oregano - 2 linguri.
unt - 80 grame.
Rețeta pas cu pas
Carnea de porc se taie în bucăți de mărime medie. Te sfătuim să iei carne care are puțină grăsime, deoarece mâncarea va fi mai gustoasă.
Adaugă ceapa, tăiată în rondele, muștarul și boabele de muștar, oțetul de miere, sarea și piperul. Se amestecă și se lasă la marinat 15-20 de minute.
Plăcintă cu mere și scorțișoară, rețeta italiană. Un ingredient secret o face genială
În at bol pune cartofii tăiați grosier, morcovii și dovleceii. Se adaugă sare, piper și oregano și se amestecă bine. Adaugă carnea marinată în bolul cu legume și amestecă.
Acum a venit momentul să transferi carnea cu legumele într-o pungă pentru cuptor. Nu uita să pui în pungă și o bucată de unt. Leagă punga cu legume și carne, pune-o pe o tavă și dă-o în cuptorul încins la 180 de grade pentru 1 ora.
Când sunt gata, taie punga și presară carnea și legumele cu verdeață. Toată lumea va fi mulțumită de o astfel de cină!
Apetisantă, consistentă și foarte gustoasă! Rețeta este bună nu doar pentru cină, ci și pentru o masă festivă, deoarece combinația de carne și legume este un câștig în toate sensurile! Poftă bună!
Vezi si:
Plăcintă senzațional de bună și ușor de preparat: ai nevoie de trei mere și un pahar de nuci. O vei face mereu
Plăcinta cu mere și nuci este perfectă pentru a fi servită în orice moment al zilei și va oferi o notă crocantă și irezistibilă. Se face atât de ușor încât o poți pregăti în fiecare zi și îți va lua doar aproximativ zece minute.
Iată ingredientele pentru 30 de porții a câte 120 de calorii fiecare:
Pentru cremă:
2 linguri de suc de lămâie,
1 linguriță de scorțișoară,
3 mere.
Pentru aluat:
100 de grame de îndulcitor cu stevia,
10 grame praf de copt,
300 de grame de făină,
1 plic de zahăr de vanilie,
200 ml lapte,
1 pahar de nuci,
120 ml ulei,
4 ouă.
Metoda de preparare
Merele se curăță, se scoate cotorul și se taie cuburi. Merele se pun într-un bol și se adăugă scorțișoara și lămâia. Acum lăsați merele deoparte și ocupați-vă de aluat.
Luați un castron și puneți ouăle. Adăugați îndulcitorul și mixați ingredientele cu un mixer electric. Trebuie să obțineți un amestec limpede.
Pizza la tigaie, cea mai tare rețetă - iese exact ca cea făcută la cuptor
Adăugați, apoi, laptele și uleiul și amestecați bine. Ulterior se integrează zahărul de vanilie, praful de copt și faina cernută.
Odată ce aluatul este omogen, adăugați nucile măcinate grosier și merele. Se amestecă bine cu o spatulă și apoi se transferă aluatul într-o tavă pătrată, unsă cu unt.
Tort de vafe: Rețeta rapidă și ușoară, ca atunci când erai copil
Dați plăcinta la cuptor și lăsați-o să se coacă la 170 de grade pentru 30 de minute. Când plăcinta cu mere și nucă este gata, o scoateți din cuptor și o lăsați să se răcească la temperatura camerei. Apoi o puteți decora cu zahăr pudră și servi. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News