Grăsimea de pe burtă este o problemă comună pentru mulți dintre noi. Ea se referă la acumularea de grăsime viscerală în jurul organelor din abdomen, ceea ce duce la o mărime crescută a taliei. Dacă aveți mai multă grăsime în jurul burții și taliei, atunci simpla numărare a caloriilor poate să nu fie pe deplin suficientă.
Există o serie de alimente de care trebuie să renunți și o serie de alte alimente sănătoase pe care trebuie să le adaugi în dieta ta, pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă și a slăbi. Cu toate acestea, există anumite alimente pe care am crescut consumându-le și ale căror beneficii pentru sănătate le-am uitat poate.
Aceste alimente obișnuite de zi cu zi sunt o parte importantă a vieții noastre cotidiene, dar efectele lor de pierdere în greutate nu sunt vizibile asupra noastră, deoarece pur și simplu nu le consumăm în modul corect, conform NDTV.
Iată cum să folosești ceapa pentru pierderea în greutate
Folosim ceapa în aproape toate felurile de mâncare și, cu toate acestea, nu suntem deloc conștienți de potențialul pe care această legumă umilă, dar puternică, îl are pentru pierderea în greutate. Ceapa este o sursă de fibre solubile, ceea ce o face un aliment prebiotic puternic.
Ceapa asigură un intestin sănătos, ceea ce este crucial pentru pierderea în greutate și pierderea grăsimii de pe burtă. Coaceți-le la cuptor, stoarceți-le sucul, faceți o supă sau mâncați-le crude - există o serie de moduri de a mânca ceapă pentru a pierde rapid grăsimea de pe burtă.
Iată cum să folosești ceapa pentru pierderea în greutate:
1. Suc de ceapă - truc pentru slăbit
Lucruri de care aveți nevoie:
- 1 bulb de ceapă albă sau roșie
- 710 g de apă
Metodă:
Curățați ceapa de coajă și tăiați-o într-un bol. Acum, adăugați o cană de apă într-o cratiță și aduceți-o la fierbere.
Se ia de pe foc după 3-4 minute și se pune ceapa și apa într-un mixer. Amestecați bine și adăugați încă două căni de apă.
Turnați sucul de ceapă într-un pahar și beți-l.
2. Supă de ceapă - truc pentru slăbit
Lucruri de care ai nevoie:
- 6 cepe roșii mari
- 3 roșii tăiate mărunt
- 100 g de varză tocată mărunt
- 900 g de bulion de legume
- 2 căței de usturoi tocat mărunt
- ghimbir ras (opțional)
- 1 linguriță de piper negru
- 2 lingurițe de ulei de măsline
- Sare după gust
Metodă de preparare:
Îndepărtați coaja cepei și tăiați-o mărunt.
Acum, luați o oală de supă și adăugați în ea ulei de măsline. Adăugați ghimbirul și usturoiul și sotați-le le timp de 2 minute.
Este timpul să adăugați ceapa și legumele. Amestecați și gătiți timp de 30 de secunde.
Acum, adăugați bulionul de legume, piperul negru și sarea. Amestecați și acoperiți.
Gătiți timp de 15 minute. Transferați supa într-un bol și savurați-o.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News