Cei patru magnifici s-au reunit. Gina Pistol va prezenta MasterChef la PRO TV

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Gina Pistol va prezenta Masterchef la Pro TV
Gina Pistol va prezenta Masterchef la Pro TV

Lovitură pe piața media. Gina Pistol a revenit alături de cei trei chefi și va prezenta MasterChef, la Pro TV.

Gina Pistol va fi noua prezentatoare a emisiunii Masterchef de la PRO TV, reîntregind astfel echipa de la Chefi la cuțite de la Antena 1, alături de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, informează paginademedia.ro.

„Pentru mine, MasterChef reprezintă o provocare care a venit la momentul potrivit. În 2013 eram concurentă în MasterChef, unde am învățat ce înseamnă să gătești sub presiune, iar acum, după mai bine de un deceniu, voi fi gazda emisiunii. Sunt entuziasmată să împărtășesc bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni interesanți și să trăiesc emoțiile de pe platoul de filmare”, a declarat Gina Pistol.

Prezentatoarea MasterChef România a adăugat că reîntâlnirea cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu a fost ca o revedere cu prieteni dragi.

„Revederea cu cei trei chefi a fost exact așa cum mă așteptam: ca o reuniune cu prieteni apropiați – emoționantă, plină de bucurie și cu planuri mari pentru viitor. Credeți-mă, vor urma multe seri de divertisment autentic, zâmbete, povești de viață și personaje fascinante”, a spus Gina Pistol.

Antena Group și cei trei chefi, precum și PRO TV, sunt implicați într-un conflict juridic în mai multe procese. Toamna trecută, cei trei chefi au refuzat să participe la filmările pentru un nou sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, iar postul de televiziune i-a concediat.

Ulterior, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au fost anunțați ca jurați la Masterchef, la PRO TV, ceea ce a dus la o serie de procese în instanță inițiate de Antena Group, dintre care o parte au fost deja pierdute în primă instanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel