Cel mai simplu tort de Revelion; e gata în doar 30 de minute: Notează rețeta acum și pregătește-o de îndată

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Cel mai simplu tort de Revelion; e gata în doar 30 de minute: Notează rețeta acum și pregătește-o de îndată
Cel mai simplu tort de Revelion; e gata în doar 30 de minute: Notează rețeta acum și pregătește-o de îndată

Cea mai ușoară prăjitură de Revelion, gata în 30 de minute. Notează acum rețeta de tort și folosește mai bine timpul rămas pentru a te pregăti să strălucești în noaptea dintre ani.

Dacă ai chef de un desert făcut în casă în noaptea de Revelion, trebuie să faci această prăjitură incredibil de delicioasă. Este ușor de preparat și ai nevoie de puține ingrediente. Sigur le găsești la îndemână, în cămară sau bucătărie.

Este rețeta unui tort suculent, delicios, fresh, răsfățat de o cremă fragedă și foarte ușor.

Tort gata în doar 30 de minute

 

Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara desertul. 

• blat de tort - de-a gata;

• mascarpone - 250 g;

• ciocolată cu lapte - 2 buc.

• iaurt light - 150 g;

• zahăr pudră - 250 g;

• cremă de brânză (Philadelphia) - 150 g;

• unt - 125 g;

NU RATA: Tiramisu de mandarine la pahar, un desert perfect pentru noaptea de Revelion. Se face ușor și iese un deliciu

• crema de patiserie (frișcă vegetală lichidă) - 400 ml;

• migdale - 200 g;

• fulgi de ciocolata - 300 g;

• mere - 2 buc.;

• caise uscate - 100 g;

• smochine uscate - 100 g;

• biluțe de ciocolată - 100 g;

• mandarine - 3 buc.;

• stafide - 100 g;

• zahăr - 2 lingurițe;

• apă - 5 lingurițe.

Încearcă și: Peștele, nelipsit de pe masa de Revelion: O rețetă senzațională care te va cuceri de Anul Nou. Întâmpină 2023 cu o mâncare de top

Cel mai simplu tort de Revelion: Preparare pas cu pas

 

Zahărul se pune în apă și apoi se pune pe aragaz la fiert. Din mascarpone, iaurt, crema de brânză și jumătate din cantitatea de zahăr pudră se prepară o cremă pufoasă.

Se topește untul, iar la el se adaugă ciocolata și jumătate din crema de patiserie. Se amestecă până se topește. Din cantitatea rămasă de cremă de patiserie (frișcă lichidă) și zahăr pudră se prepară o cremă.

E timpul să trecem la fructe. Merele sunt curățate de coajă și tăiate în jumătăți de lună. Mandarinele sunt curățate de semințe, dacă au. Fulgii de ciocolată sunt zdrobiți într-un castron.


Cel mai simplu tort de Revelion; e gata în doar 30 de minute: Notează rețeta acum și pregătește-o de îndată

Puneti primul strat de blat într-o tavă cu margini detașabile sau platou de tort. Se însiropeaza apoi și se acoperă cu crema de mascarpone.

Aranjați mere, fulgii de ciocolată și caisele uscate.

Este rândul celei de-a doua cruste. Decideți singur cu ce cremă să o întindeți. Pune din nou fructele.

Ultimul strat trebuie acoperit cu ciocolată topită. De asemenea, puteți decora tortul în sine cu fulgi de ciocolată.

Dacă doriți, adăugați nuci la alegere.

Acesta este un desert minunat de îndulcit în noaptea de Revelion, simplu și forte ușor de făcut!

---------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt  
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g  
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G  

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel