CEx PSD, reunit miercuri. Se tranșează situația lui Bădălău și derapajele cu privire la DIASPORA

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat pentru miercuri, 4 decembrie, de la ora 15.00, o ședință a Comitetului Executiv al PSD pentru a discuta despre situația senatorului Nicolae Bădălău. 

Liderii PSD decid, miercuri, soarta lui Bădălău. Mai mulți membri de partid i-au cerut liderului PSD Neamț, senatorul Niculae Bădălău, să facă un pas în spate după ultimele declarații făcute în legătură cu românii din Diaspora.

Președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, a convocat membrii comitetului executiv al partid în ședință. Este prima ședință de CEx a PSD condusă de noul președinte interimar.  Cilacu a fost unul dintre primii social-deocrați care a reacționat la declarațiile recente făcute de Bădlău. El a spus că nu poate tolera astfel de declarații pentru că PSD este într-un proces de schimbare, citează Realitatea Plus.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferință de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

El a mai spus că cei care vor majorarea numărului de parlamentari pentru Diaspora vor ”o nebunie”.

În august 2018 Niculae Bădălău a participat la o petrecere în timpul căruia lăutarii au cântat despre ”nașul Bădălău” și au jignit Diaspora.

"Să vă dea Dumnezeu sănătate. Pentru nașul Nicu Bădălău și pentru tot PSD-ul. Nașule, să știi că strofa nu e porno e un pic așa....că și ăștia a zis <>> Lai, lai lai, să vină Diaspora...hai, lai,lai,lai că noi ne pi...m pe ea", a spus lăutarul la microfon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel