Pentru a da un gust mai fin acestui chec puteți înlocui apa, integral sau parțial, cu suc de portocale. În loc de aromă de portocale, puteți, bineînțeles, adăuga suc de lămâie în aceeași cantitate precum sucul de portocale.
Chec de post cu apă! Fără lapte, ouă și unt. Desertul va fi delicios grație unui ingredient secret. PREPARAREA
Într-un recipient închis, cu capac, amestecați apa și uleiul energic prin agitare. Într-un alt bol, cerneți făina și praful de copt. Adăugați coaja de lămâie rasă și zahărul.
Încercați și. Chec cu ciocolată și ceai negru. Un deliciu culinar, care se termina imediat de pe mese
În acest moment adăugăm făina în amestecul de apă și ulei și amestecam bine până obținem un amestec omogen.
Se toarna aluatul într-o tava cu diametrul de 20-22 cm unsa cu ulei sau tapetata cu hârtie de copt.
Vă sugerăm și rețeta: Gogoși cu portocale, pufoase și fragede. Acest desert triumfă întotdeauna
Coaceți checul în cuptorul preîncălzit la 170° pentru 50 de minute. Scoateți checul din cuptor făcând înainte testul scobitorii.
După ce checul s-a răcit, îl puteți muta din tava de cot pe un platou de servire.
Dacă doriți, puteți orna suprafața checului cu zahăr pudră felii subțiri de portocală sau lămâie,
Servește checul delicios alături de o ceașcă aromată de cafea.
Poftă bună!
--------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o nouă rețetă, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News