Acest cheesecake este cel mai bun. Punct. Este cremos, puțin acrișoară și are exact cantitatea potrivită de dulceață! Combinația triplă de fructe de pădure pentru piure este genială pentru că aduce multă savoare și chiar se simte ca o felie de vară.
De asemenea, puteți face cheesecake-ul și topping-ul cu până la 3 zile înainte, depozitându-le separat până când sunteți gata să le serviți, conform CakeKnife.
Ustensilele obligatorii ale acestei rețete
O tavă elastică este exact forma în care să faci acest delicios cheesecake!
Pentru a face crusta vei avea nevoie de un bol pentru amestecat. Veți avea nevoie și de o lingură de lemn pentru a amesteca totul.
Pentru umplutura cheesecake-ului, este nevoie de un mixer cu atașamentul cu palete.
Pentru a face topping-ul, veți avea nevoie doar de o cratiță și de un blender.
Triple Berry Cheesecake - Ingrediente
Topping:
- 100 g căpșuni
- 100 g de zmeură tăiate în patru
- 100 g de afine
- 3 linguri de zahăr granulat
- 100 ml apă - - 10 g gelatină
Crustă:
- 400 g de biscuiți graham
- 150 g de unt nesărat, topit
Umplutură:
- 600 g de cremă de brânză
- 500 ml frișcă lichidă
- 150 g zahăr pudră
- 100 ml apă rece
- 100 ml lapte fierbinte
- 20 g gelatină
- 1 păstaie de vanilie (semințele)
Garnitură:
- 100 g de zmeură de zmeură
- 100 g de căpșuni
- 100 g de afine
Triple Berry Cheesecake - Metodă de preparare
Așa cum am menționat mai sus, această rețetă de cheesecake fără coacere este foarte ușoară. Bateți ingredientele de umplutură împreună, apoi întindeți-le în crusta de biscuiți graham și dați-le la frigider până se întăresc. Asta este! Umplutura de cheesecake se face în 2 boluri. În primul castron, bateți smântâna groasă până devine tare. În al 2-lea bol, bateți restul ingredientelor. Îndoiți totul împreună. Iată ingredientele pentru umplutura de cheesecake. Fiecare are o treabă de îndeplinit!
Smântână groasă: Baterea smântânii este cel mai important pas din toată această rețetă și *secretul* pentru o umplutură groasă de cheesecake fără coacere.
Crema de brânză: Asigurați-vă că folosiți blocuri de cremă de brânză adevărată, nu cremă de brânză tartinabilă. Asigurați-vă că este la temperatura camerei.
Zahăr de cofetărie: Un strop de zahăr de cofetărie îngroașă umplutura, menținând-o în același timp ușoară. Am testat cu făină și amidon de porumb și ambele au lăsat un gust de cretă. Vă recomand să rămâneți la zahăr de cofetărie.
Extract de vanilie și suc de lămâie: Un strop din ambele arome adaugă un pic de ceva special.
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o nouă rețetă, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News