Caracteristica principală a acestei rețete este aluatul făcut din făină și iaurt grecesc, care înlocuiește drojdia tradițională.
Pregătiți aceste chifle cu mozzarella și șuncă sau cu orice altă umplutură după gust. Prăjiți-le într-o tigaie antiaderentă pentru câteva minute și bucurați-vă de gustul perfect.
Chipsurile de vinete, o gustare sănătoasă pentru întreaga familie
Procesul de gătit durează foarte puțin, așa că această rețetă este utilă în special pentru cei cărora le place mâncarea sănătoasă, dar nu au mult timp la dispoziție.
Dacă doriți să faceți un mic dejun mai echilibrat, vă sugerăm să adăugați spanac și feta la această rețetă.
Ingrediente:
șuncă - 30 grame,
brânză mozzarella - 30 grame,
iaurt grecesc - 50 grame,
făină- 40 grame.
Modul de preparare
Într-un castron adânc, amestecați făina și iaurtul grecesc până obțineți o masă omogenă. Împărțiți aluatul în mai multe părți mici și întindeți-le.
Lasagna cu dovlecei, fără carne, o delicatesă pentru zilele caniculare de vară. Iată rețeta
Puneți umplutura de brânză rasă și șuncă în mijlocul fiecărei bucăți de aluat și prindeți ușor marginile pentru a forma o chiflă.
Chiflele se prăjesc într-o tigaie la foc mediu, sub capac, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Poftă bună!
-----------------------------------------------------------------------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o nouă rețetă, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News