Chiftele din griș, fragede în interior cu o crustă delicioasă la exterior. Îți lasă gura apă!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Chiftele din griș, fragede în interior cu o crustă delicioasă la exterior. Îți lasă gura apă! FOTO: colaj capturi YouTube @Елена Габидуллина
Chiftele din griș, fragede în interior cu o crustă delicioasă la exterior. Îți lasă gura apă! FOTO: colaj capturi YouTube @Елена Габидуллина

Chiftele din griș sunt fragede în interior și cu o crustă delicioasă la exterior. 

Gătitul chiftelelor din griș nu este mult mai dificil decât gătirea grișului. Și, apropo, spre deosebire de terci, de chiftele din griș copiii sunt pur și simplu încântați!

Cea mai gustoasă cremă de ton tartinabilă. Perfectă la orice oră. Rezultatul e wow în doar câteva minute!

 

Chiftele din griș - Ingrediente (pentru 7 porții)

 

Cornulețele bunicii. Un desert de vis din ingrediente simple. Așa îți ies fragede și delicioase!

- lapte - 500 de mililitri

- griș - 160 de grame

- făină - 2 linguri

- ou - 1 bucată

- ulei vegetal - 40 de mililitri

- zahăr vanilinat - 2 vârfuri

- zahăr - 60 de grame

- sare - 1 praf.

Rețeta ușoară de maioneză care te va da pe spate. Orice gospodină trebuie să o știe. Va fi gata imediat!

 

Chiftele din griș - Mod de preparare

 

Pentru a începe sî gătiți chiftelele din griș, mai întâi pregătiți ingredientele necesare.

Fierbeți laptele într-o cratiță. Bateți continuu cu telul, turnați grișul într-un jet subțire. Gătiți terciul aproximativ trei minute, până se îngroașă. Terciul trebuie să fie gros.

Transferați terciul finit într-un castron și lăsați să se răcească. Apoi, bateți oul în griș, adăugați zahărul, zahăr vanilinat și un praf mic de sare. Se amestecă până se omogenizează.

„Oasele bunicii”, altfel de gogoși delicioase și rafinate. Încearcă-le chiar astăzi! Notează rețeta

Cu mâinile umezite în apă se formează o prăjitură rotundă plinuță din „aluat” de griș și se rulează în făină. Formați astfel restul chiftelelor. Încingeți o tigaie cu ulei vegetal și puneți acolo puțin griș. Prăjiți chiftelele la foc mic timp de trei minute pe fiecare parte, până se rumenesc. Astfel, prăjiți toate chiftelele.

2. -imagine fara descriere- (chiftele-din-gris--fragede-in-interior-cu-o-crusta-delicioasa-la-exterior--iti-lasa-gura-apa-2.jpg)

Chiftele din griș sunt gata. Serviți chiftelele fierbinți, calde sau răcite, cu miere, dulceață sau lapte condensat. Chiftele din griș sunt delicioase cu băuturi calde și reci!

Bucură-te de masa ta! Poftă bună!

Terci de griș la cuptor cu mere și scorțișoară. Un super desert, extrem de pufos și fin, fără mare efort!

 

--------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt           
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g           
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G            

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel