Chiria BOMBĂ de 2500 de lei de la Cluj! Cada se află în bucătărie

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Chirie BOMBĂ de 2500 de lei de la Cluj! Baia și bucătăria doi în unu
Chirie BOMBĂ de 2500 de lei de la Cluj! Baia și bucătăria doi în unu

Deși anul 2023 abia a început, Clujul s-a făcut remarat din nou în topuri pentru cele mai scumpe chirii. Garsoniera anului a fost găsită pe internet, iar surpriza descoperită a fost de proporții.

Un clujean a scos la închiriat ”garsoniera” anului, care are cada în bucătărie și poți face baie cu spumă, în timp ce gătești. În ciuda condițiilor „multifuncționale”, se pare că prețul nu este deloc la fel de mic precum garsoniera, acesta ridicându-se la suma de 2500 de lei.

 

„Faci o zamă de fasole și jacuzzi, în același timp” 

 

”Poate nu ți-ai dat seama, dar e 2 în 1. Ai pat și cadă, dar dacă bagi o plapumă și o pernă în cadă cu ce seamănă?! Daca mănânci o zamă de fasole gătită îi minunată bucătăria, faci și jacuzzi. Pentru ce să aglomereze camera ??!!”, a râs cineva de acest anunț.

”Vreau să cred că e o glumă. Nu neapărat amuzantă, dar sper că e o glumă”, a mai comentat cineva, la vederea anunțului, conform știridecluj.ro.

Deși toată lumea speră că acest anunț este o glumă, sunt de vânzare locuințe în Cluj-Napoca de 11 mp, cu 33.000 de euro. 

 

Garsoniera de 11 mp din Cluj a fost închiriată

 

După ce în urmă cu ceva timp o garsoniera din Cluj, de 11 metri pătrați, a devenit virală și ținta glumelor peste tot pe internet, mai șocantă a fost vestea că aceasta a fost închiriată. Garsoniera din Cluj, de 11 mp, era postată pe internet, la un preț de 200 de euro/lună. Așa șocant cum pare, aceasta a fost închiriată rapid, la 180 de euro/lună. 

 

„Prost să fii, noroc să ai!”

 

În ultima vreme, România a devenit raiul dezvoltatorilor imobiliari, iar prețurile sunt crescute cu accelerația la podea. Și nu ne aflăm aici în niciun context internațional. Din contră, în alte state, cu banii pe care i-am da pe un apartament în România, acum ne putem cumpăra case impresionante chiar.

Când viața devine mai scumpă, casele scoase pe piață în alte state nu se scumpesc, pentru că nu e susținută scumpirea, nu are cine să le cumpere. Pe principiul, „prost să fii, noroc să ai”. În România, suntem aparte. Ne îndatorăm pe viață pentru 50 de metri pătrați. Pe deasupra, și la dobânzi uriașe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel