Florin Cîțu: Nu sunt bani nici pentru pensii. Dăncilă promite bani care nu există

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Viorica Dăncilă nu mai are bani pentrupromisiunile pe care le-a făcut primarilor. Și pentru sta încearcă să mute babnii dintr-un cont în altul.

Programul Naţional de Dezvoltare Locală a rămas fără bani, așa că Guvernul vrea să ia pentru acesta un miliard de lei din Fondul de Rezervă, susține liberalul Florin Cîțu.

”Acești bani nu există, sunt bani fictivi. În buget, fondul de rezevrnă n-are decât 100 de milioane de lei, dar Dăncilă a scos 500 de milioane pentru PNDL și săptămâna trecută a mai scos 650 de milioane de lei pentru fondul de mediu.

Asta se poate face foarte simplu. Când vii cu Bugetul în Parlament și trebuie să semnezi pe propria răspundere că datele sunt reale, nu semnezi. Încalci legea, nu semmnezi și apoi faci ce vrei. Dacă nu vă asumați nimic, puteți să faceți ce vreți și puteți să inventați orice cifre. Lăsând gluma la o parte, nu există acești bani în buget și nu vor primi cei de la PNDL niciun leu și nici cei de la fondul de mediu”, a declarat senatorul PNL Florin Cîțu, în emisiuneaBună, România!, de la B1 TV.

Liberalul susține că Dăncilă și Teodorovici îi mint pe români că le dau bani.

”Le tot spune că le dă bani. Le explicăm primarilor și le explicăm și pensionarilor: în buget, așa cum a fost el aprobat, nu există bani pentru mărirea punctului de pensie - de fapt, nu există bani nici pentru pensiile actuale, ei se împrumută - și nici pentru a le da primarilor cele aproape două miliarde de lei. Nu sunt bani în buget! Că vin ei cu bani de acasă, că vin cu bani la rectificare, că ne mai taxează, că introduc impozitul progresiv, asta e altă discuție. Dar în acest moment, așa cum arată bugetul, nu există acești bani. Totul e doar o perdea de fum și minciună”, a declarat Cîțu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel