Cine sunt victimele din autocarul de la Mestre. Antonela era însărcinată și se afla în luna de miere cu soțul ei

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Apar noi informații despre victimele accidentului de autocar de la Mestre, din Italia. Poveștile sunt dramatice. 

Printre cei 21 de morți se numără Antonela Perkovic, o tânără croată, în vârstă de aproximativ douăzeci de ani, aflată în luna de miere cu soțul ei Marko Bakovic.

Aceștia s-au căsătorit cu 20 de zile în urmă și au ales Veneția ca etapă a călătoriei pentru a-și încununa visul de dragoste. Soțul, compatriot, a fost rănit și este internat într-un spital venețian la terapie intensivă. Ziarul Index adaugă o serie de detalii care fac povestea și mai dramatică.

Cuplul s-a căsătorit acum trei săptămâni la Split. „Femeia era însărcinată și, conform unor informații pe care le-am obținut, într-un stadiu avansat de sarcină”. Cei doi au sosit marți la Veneția și, în jurul orei 19.30 s-au urcat în autobuzul care pleacă din Tronchetto, în Veneția și trebuia să meargă spre campingul "Hu" din Marghera, unde tinerii căsătoriți ar trebui să-și petreacă o parte din luna de miere în Italia.

În schimb, s-a produs tragedia de la bordul autobuzului care – probabil din cauza stării de rău a șoferului – a scăpat de sub control până când a căzut în gol 15 metri. Potrivit ziarelor din Croația, femeia s-ar număra, așadar, printre cele  21 de victime ale tragediei, în timp ce soțul ei se află în spital, internat ca și celelalte 14 persoane care au fost rănite în accident.

Ce victime au mai fost identificate

 

De asemenea, patru români au fost identificați printre victime. La ora scrierii acestui articol nu există informații despre identitatea românilor care au pierit în teribilul accident de la Mestre. Identificarea românilor s-a făcut cu mare întârziere pentru că a fost nevoie de teste ADN. Familiile nu au putut recunoaște victimele și a fost nevoie de folosirea testelor ADN. 

Printre răniți se mai află doi frați austrieci, de trei și 13 ani internați în Treviso. Părinții lor au murit în accident. Cel puțin încă patru au fost răniți. Pe lista decedaților se mai află un german, un francez, un croat, doi spanioli și doi austrieci.

Alți nouă ucraineni au decedat. Printre ei Liubov Shyshkarova, în vârstă de 30 de ani; conaționalii lor Iryna Pashenko și Yuliia Niemova; Vasil Lomakyn, în vârstă de 70 de ani; Tetiana Beskorainova, născută în 1958, trei germani (printre ei un Tânăr de 28 de ani, Siddarta Jonathan Grasse), un italian (șoferul), un croat, doi portughezi, un sud-african.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel