Cioban român dispărut de peste o săptămână. Se realizează căutări intense în Sant'Angelo, Italia

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Cioban român dispărut de peste o săptămână. Se realizează căutări intense în Sant'Angelo, Italia / Foto: picchionews
Cioban român dispărut de peste o săptămână. Se realizează căutări intense în Sant'Angelo, Italia / Foto: picchionews

Laurențiu Cosarianu, un cioban român în vârstă de 42 de ani, dispărut de peste o săptămână în Sant'Angelo in Pontano, o mică localitate pitorească din provincia Macerata.

Carabinierii din comandamentul provincial Macerata au făcut publică o fotografie și o descriere detaliată a bărbatului, în speranța că cineva ar putea oferi informații care să ducă la localizarea sa.

Cosarianu a fost văzut ultima dată în seara zilei de sâmbătă, 5 octombrie, când a reușit să își contacteze fratele, aflat în România, la ora 20:00. În acea convorbire telefonică, Laurențiu i-a spus că se află în Sant'Angelo in Pontano, la o fermă, și părea să fie în regulă. Însă, în următoarele zile, toate încercările fratelui său de a-l contacta au eșuat, telefonul fiind închis. De atunci, nicio altă informație nu a mai apărut, iar familia și autoritățile sunt profund îngrijorate.

 

Apel către comunitate și autoritățile locale

 

Căutările au început cu intensitate luni dimineață, implicând echipe specializate de pompieri, voluntari ai protecției civile și carabinieri. De asemenea, unități canine și drone sunt folosite pentru a scana zonele greu accesibile din jurul comunei. Salvatorii montani au fost și ei implicați, datorită terenului accidentat care înconjoară localitatea. În ciuda eforturilor, până acum nu au fost găsite indicii semnificative care să ofere o direcție clară în cadrul operațiunilor de căutare.

Laurențiu Cosarianu este descris ca având o înălțime de 1,65 metri, ochi căprui, păr șaten scurt și o barbă neîngrijită. În momentul dispariției, purta pantaloni de culoare închisă și un hanorac. Constituția sa este una slabă, ceea ce ridică și mai multe îngrijorări în legătură cu starea sa fizică, în cazul în care s-ar afla în dificultate.

Comunitatea din Sant'Angelo in Pontano s-a mobilizat pentru a sprijini căutările, iar localnicii sunt îndemnați să fie atenți la orice detaliu sau indiciu care ar putea ajuta la găsirea ciobanului român. Autoritățile le-au cerut celor care au informații relevante să contacteze de urgență carabinierii din Macerata.

Pe măsură ce zilele trec, familia lui Laurențiu așteaptă cu sufletul la gură vești despre soarta acestuia, iar operațiunile de căutare continuă fără oprire, în speranța că bărbatul va fi găsit în viață și în siguranță.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel