Ciucă jură că nu mai face alianță cu PSD 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Nicolae Ciucă a spus din nou ca nu va mai continua alianța de guvernare cu PSD. 

Strategia PNL pentru viitoarele alegeri merge în continuare pe ideea că ei se vor debarasa de PSD. Doar că nimeni nu pare să-i mai creadă. 

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, candidat la preşedinţie, a declarat, miercuri, că "nu mai există niciun fel de încredere în Partidul Social Democrat", menţionând că liberalii vor prezenta săptămâna viitoare propriul program de guvernare şi că nu va mai intra la guvernare cu PSD.

"Încredere fără sinceritate nu poate exista. Vom duce până la capăt acest program de guvernare, dar nu mai există niciun fel de încredere în Partidul Social Democrat. De altfel, Partidul Naţional Liberal va prezenta săptămâna viitoare propriul program de guvernare pentru ciclul 2024-2028, care este total opus gândirii etatiste a PSD. Am întrerupt dialogul cu PSD în momentul în care Marcel Ciolacu şi-a schimbat total comportamentul în coaliţie. Acum se poate vedea limpede de ce. Pentru că avea un scenariu clar împreună cu AUR şi George Simion", a afirmat Nicolae Ciucă, la lansarea programului său prezidenţial "România prosperă şi sigură".El a adăugat că nu va mai intra la guvernare cu PSD.

Ce promite Ciucă



"În consecinţă, am mai spus de câteva ori, eu cu PSD nu mai fac guvernare", a precizat Nicolae Ciucă.

În opinia sa, România are nevoie de un preşedinte dedicat libertăţii, democraţiei şi prosperităţii şi valorile liberale nu sunt compatibile cu "lipsa de caracter, cu lipsa de libertate sau cu o democraţie ciuntită".

"Ca preşedinte, voi veni permanent în faţa românilor pentru a comunica deschis, voi fi în mod real un mediator între stat şi societate şi voi rămâne apropiat de oameni. Voi fi un preşedinte în slujba ţării şi îmi voi exercita mandatul cu onoare şi credinţă. Merg la Cotroceni cu valori reale, cu valori liberale, iar valorile liberale nu sunt compatibile cu lipsa de caracter, cu lipsa de libertate sau cu o democraţie ciuntită, care să servească interese personale. Cauza mea este deja de mult timp în inimile românilor. De acum înainte lupta noastră este exclusiv o luptă de caracter, o luptă pentru familie, pentru comunitate, pentru ţară. Acesta este angajamentul meu pentru România", a declarat Ciucă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel