Clătite coreene cu legume: un preparat asiatic exotic, preparat din ingrediente familiare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Clătite coreene cu legume, un preparat asiatic exotic, preparat din ingrediente familiare. Sursa foto: depositphotos
Clătite coreene cu legume, un preparat asiatic exotic, preparat din ingrediente familiare. Sursa foto: depositphotos

Bucătăria asiatică  este renumită pentru ingredientele sale specifice și gusturile absolut neobișnuite.

Publicitate

Clătitele coreene sunt foarte diferite de cele care există în majoritatea bucătăriilor lumii, dar cu siguranță vor fi pe gustul chiar și al gurmanzilor conservatori.

Clătitele coreene  pot fi preparate din ingrediente complet diferite: legume, carne, fructe de mare, pasare - pe scurt, din orice.

Pizza leneșă: fără cuptor, fără aluat, gata în doar 10 minute. Notează rețeta, este perfectă la orice oră!

Cele mai populare și în același timp cele mai ușor de preparat sunt clătitele cu legume. Sunt iubite și pregătite în mod regulat în fiecare familie coreeană. Astfel de clătite pot fi un fel de mâncare, o gustare sau o garnitură separată.

Ingrediente:

ceapă -1/2 bucată,

ceapă verde - 4 bucăți,

ciuperci - 3 bucăți,

zucchini - 400 grame,

morcovi - 1 bucată,

ouă - 2 bucăți,

făină de grâu - 2 pahare,

piper și sare după gust,

ulei de  floarea soarelui - 3 linguri,

apă - 1,5 pahare.

Omletă, preparată în stil californian cu sos de smântână. Rețeta este simplă

Pentru sos:

apă - 1 lingură,

sos de soia - 1 lingură,

oţet - 2 linguri,

susan alb - 1/2 linguriță,

zahăr - 1/2 lingură.

 

Modul de preparare

 

Tăiați toate legumele, cu excepția ciupercilor, în fâșii de grosime și lungime medie. Puneți-le într-un bol adânc, adăugați făină, sare și amestecați bine. Tăiați ciupercile separat în felii.

Clătite cu lapte de migdale, un mic dejun sănătos. Rețeta este uimitor de simplă

Încingeți 2 linguri de ulei într-o tigaie medie. Turnați amestecul de legume și făină în tigaie, puneți deasupra ciupercile tocate și prăjiți la foc mediu timp de 4-5 minute.

Când partea inferioară este acoperită cu o crustă, întoarceți clătita și țineți-o pe foc încă 3-4 minute. Întoarceți din nou și prăjiți-o încă câteva minute. 

Chifle delicioase cu brânză și șuncă, o idee grozavă pentru micul dejun

Dacă este necesar, adăugați încă 1-2 linguri de ulei în tigaie. Amestecați bine toate ingredientele pentru sos. Tăiați clătitele în dreptunghiuri mici și serviți-le cu sos.

-----------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o nouă rețetă, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt

https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g

https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G

 - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel