Clătite din cartofi - Ingrediente
Citește și Mucenici moldovenești, rețeta tradițională. Secretul gospodinelor a fost aflat
4 cartofi
4 ouă
1/3 din ceașcă de făină
1 cană de brânză de vaci proaspătă
1 cană de ulei
Clătite din cartofi - Mod de preparare
Fierbeți cartofii în apă sărată. Când sunt fierţi, cojiţi cartofii şi zdrobiţi cu ustensila de făcut pireu.
Adăugați trei ouă, brânza de vaci și jumătate din făină, sare și piper și formați clătitele.
Tăvălește-le întâi prin făină și apoi prin oul rămas.
Dacă îți place această rețetă poți citi și Pizza de casă cu sos delicios. Rețeta completă și secretul sosului: Cum să-l prepari rapid și să iasă perfect
Se prăjesc în ulei până se rumenesc.
Repetați până când amestecul este terminat.
Clătitele din cartofi se pot servi cu legume prăjite sau salată.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News