Ne plac crepurile, dar dacă te-ai săturat de rețeta tradițională, ia în calcul un mod diferit și foarte distractiv de a savura legume.
Este o idee perfectă pentru o cină diferită, dar cu ingrediente care te vor surprinde.
Umplutura, ca întotdeauna, este pe placul tău. În acest caz îți propunem o modalitate simplă de a comina legumele, pentru a obține un rezultat ușor, rapid și ieftin.
Nu mai arunca apa în care ai fiert porumbul. Iată ce poți face cu ea!
Rețeta este potrivită și pentru cei care au intoleranță la gluten sau celiaci, deoarece nu conține făină și este, de asemenea, bogată în proteine.
Ingrediente:
4 morcovi,
6 ouă,
200 grame brânză mozzarella tăiată sau rasă,
1 salată verde,
3 roșii,
sare după gust.
Modul de preparare
Morcovii se curăță de coajă, se spală și se dau prin răzătoare. Adaugă ouăle și amestecă bine. Asezonează cu sare.
O tigaie se unge cu ulei și se pune pe aragaz. După c uleiul s-a încins, toarnă un polinic din compoziția de morcovi și distribuie bine.
Negresă delicioasă, preparată în cuptorul cu microunde. Este gata în doar 3 minute
Gătește clătita, sub capac, până se rumenește. Întoarce cu atenție clătita pe cealaltă parte. Repetă procedura cu toată compoziția de morcovi. Umpleți clătitele cu brânză, salată verde și roșii. Poftă bună!
Proprietățile morcovului
Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale morcovului este marea sa versatilitate.
Morcovii pot fi savurați fierți, copți sau proaspeți, pentru a profita de toate beneficiile lor. Legumele au un aport caloric foarte scăzut, prin urmare, sunt o resursă bună pentru a însoți tocanele și chiar pentru a o include ca aperitiv însoțit de hummus sau smântână.
Cartofi noi, copți în sos de usturoi, un preparat delicios pentru cină
Această legumă are un conținut ridicat de nutrienți și vitamine, în special vitamina A, retinol și fosfor. În plus, favorizează retenția de lichide , digestia și ajută la reglarea colesterolului și la controlul nivelului de insulină.
De asemenea, contribuie la o piele fantastică, relaxează nervii, întărește unghiile, dă strălucire părului și protejează dinții și gingiile, dacă este consumată crudă.
Chifteluțe delicioase, în sos de lămâie. O rețetă uimitoare din bucătăria grecească
Zece grame de morcovi au următoarele proprietăți: grăsimi - 0,2 grame, sodiu - 60 grame, potasiu - 320 grame, fibre - 2,8 grame, proteine - 0,9 grame.
-------------------------------------------------------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News