Clipe de groază pentru sute de pasageri: două avioane s-au ciocnit pe pistă, în Spania, în timpul decolării

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Clipe de groază pentru sute de pasageri - două avioane s-au lovit pe pistă în timpul decolării
Clipe de groază pentru sute de pasageri - două avioane s-au lovit pe pistă în timpul decolării

Aripa unei aeronave a intrat în coliziune cu o altă aeronavă a aceleiași companii, provocând avarii grave și un zgomot atât de puternic încât i-a speriat pe pasageri, care au început să țipe.

Pe 1 noiembrie, un avion Ryanair de pregătea să decoleze din Madrid, Spania pentu a ajunge la Bologna În timp ce se pregătea să decoleze, la ora 18.00, aripa sa s-a ciocnit cu o altă aeronavă de la aceeași companie, provocând avarii grave. Un zgomot suficient de puternic i-a speriat pe pasageri care au început să țipe de groază. 

În urma accidentului, avionul a oprit. Si fericire niciun pasager nu a fost rănit. Cu toate acestea, pasagerii au fost coborâți din aeronavă.

Videoclipul unui pasager aflat la bordul avionului care s-a ciocnit cu o altă aeronavă a devenit viral pe internet. Mulți internauți au comentat că nu au fost deloc surprinși de ceea ce s-a întâmplat, după ce au citit despre ce companie aeriană este vorba.

În același timp alții au spus că sunt speriați de perspectiva de a fi nevoiți să zboare în curând cu Ryanair. 

 

Panică la decolare: Un avion aproape a ieșit de pe pistă după ce a explodat o anvelopă

 

Pasagerii unui avion care a decolat de pe aeroportul din Zurich, vinerea trecută, pe 27 octombrie, au trecut prin clipe de groază la decolare. 

Decolarea periculoasă a fost cauzată de o explozie a anvelopei, care a făcut ca aeronava să piardă controlul până aproape de a ieși de pe pistă și a forțat întreruperea zborului.

Zborul A320 de la compania Edelweiss Air a pierdut controlul pe 27 octombrie din cauza unui incident la una dintre roți. Confruntați cu evenimentul neprevăzut, piloții au reușit să țină avionul pe pistă, reducând viteza și părăsind pista în siguranță.

În ciuda controlului parțial al vehiculului, avionul nu a putut relua călătoria și decolarea a trebuit să fie întreruptă. Potrivit Breaking Aviation News, datele sunt încă analizate pentru a determina ce a cauzat comportamentul anormal al anvelopei.

Citește mai multe AICI.

 

@lauratorrejim Incredibile ma certo #fyp #situazionisurreali #ryanair #spagnaitalia #perte #neiperte ♬ Funny Song - Funny Song Studio & Sounds Reel

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel