Cocaină de 3 milioane de euro, descoperită de polițiștii italieni în mașina unui român

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român a fost prins lânga Roma în timp ce transporta cocaină în valoare de 3 milioane de euro.

O cantitate impresionantă de cocaină, evaluată la 3 milioane de euro, a fost interceptată de autorități pe autostrada A12 Roma-Tarquinia, într-un vehicul condus de un cetățean român. Operațiunea a fost realizată de Garda Financiară a Comandamentului Provincial Roma, care a reușit să împiedice aprovizionarea principalelor centre de distribuție de droguri din Roma.

Incidentul a avut loc în timpul unui control de rutină, când ofițerii au oprit o mașină cu numere de înmatriculare franceze care circula cu viteză mare spre Roma. În urma unei inspecții amănunțite, au fost descoperite compartimente false în elementele laterale ale șasiului vehiculului. În aceste compartimente erau ascunse 27 de pachete ce conțineau peste 28 de kilograme de cocaină.

Șoferul, de cetățenie română, a fost arestat în flagrant delict pentru deținere și trafic de stupefiante. Ulterior, acesta a fost transferat la închisoarea Regina Coeli. Drogurile confiscate, dacă ar fi fost introduse pe piață, ar fi generat un profit ilegal estimat la peste 3 milioane de euro, scrie publicația Imola Oggi.

 

-----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

 

Citește mai departe

 

Transportul public din marile orașe din Italia va fi grav perturbat vineri, 20 septembrie 2024, din cauza unei greve naționale de 24 de ore organizate de sindicatele de bază. 

Vineri, 20 septembrie 2024, transportul public local din Italia va fi puternic afectat de o grevă națională de 24 de ore, organizată de sindicatele de bază CUB Trasporti, Cobas Lavoro Privato, ADL Cobas și SGB. Principalele orașe afectate de această mișcare de protest sunt Milano, Roma și Napoli, însă și alte orașe din peninsulă vor resimți efectele opririi serviciilor de transport în comun. Protestul este organizat ca răspuns la refuzul angajatorilor de a începe discuțiile asupra unor probleme esențiale pentru angajați, printre care se numără creșterea salariilor, reducerea timpului de lucru și îmbunătățirea condițiilor de muncă.

Sindicatele solicită o majorare salarială de 300 de euro, reducerea timpului de lucru de la 39 la 35 de ore pe săptămână, fără diminuarea veniturilor, și o reducere a timpului petrecut la volan de către șoferii de autobuz. De asemenea, se cere adaptarea măsurilor de securitate și sănătate la locul de muncă, atât pentru angajați, cât și pentru utilizatorii transportului public. O altă cerință majoră a sindicatelor este blocarea privatizării și a licitațiilor pentru transportul public local, un subiect sensibil pentru angajații din acest sector.

Vezi aici continuarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel