Comisioane între polițiști și firmele de pompe funebre? Tatăl victimei din Vama Veche, acuzații grave 

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Ies la iveală informații uluitoare din cazul accidentului de la Vama Veche. Părinții victimelor au fost anunțati direct de firmele de pompe funebre despre deces, nu de polițiști. 

Cătălin Dragomir, tatăl fetei ucise de tânărul drogat de la Vama Veche spune că a fost sunat direct de firma de pompe funebre care i-a spus că se poate ocupa de formalitățile pentru recuperarea cadavrului. Este vorba despre o firmă privată din Mangalia care a obținut numărul său de telefon. Poliția nu l-a informat nici până acum oficial despre incidentul în care a fost implicat fiica sa și în care și-a pierdut viața. 

"În jur de ora 9:00 ne-a sunat de la pompe funebre de la Mangalia. Știți, ne putem ocupa de trupul copilului dumneavoastră: accident, cutare să ținem legătura. Eu eram în șoc total. Eu ce spun acum este realitatea. După-amiază m-am recules și am vorbit din nou cu pompele funebre, am întrebat cum recuperez trupul copilului. Mi-au zis când vreau eu, să mă duc la ei, să începem demersurile. I-am spus soției că sunt obosit, eu veneam din Germania. Am decis să mergem a doua zi de dimineață când lucrurile sunt mai clare și ne aducem copilul acasă. Jur cu mâna pe ce vreți dumneavoastră că pe mine nu m-a anunțat nici un polițist de moartea copilului. Nu m-a sunat nimeni de la poliție. Am sunat eu la poliția Mangalia, după ce am luat numărul de telefon de pe internet. De acolo mi-au spus că nu se mai ocupă ei că mă pasează la Mangalia la ei acolo. Mi-au zis că acest caz a fost preluat de IPJ Constanța. Mi-a spus de vreo câteva ori să rămân pe fir. Mi s-a făcut legătura la IPJ Constanța unde mi-a răspuns un domn inspector Matei Ciprian. L-am întrebat de ce nu am fost și eu anunțat, că vreau să am și eu o informare legală cumva, din partea statului. Atunci mi-a zis că nu am fost deja informat de nepotul care a fost la locul accidentului? Nu domnule, eu am pretenția să fiu informat de organele statului cum că al meu copil a fost ucis și în ce circumstanțe. Vreau să știu unde se află corpul copilului meu pentru că vreau să-l aduc acasă. Mi-a zis că se cam termină programul și că ne vedem a doua zi dacă tot venim să recuperăm corpul. Mi-a zis să vin pe bulevardul IC Brătianu din Constanța, eu n-aveam de unde să știu. Toate informațiile pe care le-am primit în acest caz le-am primit de la jurnaliștii care au fost în jurul capelei unde era depus în sicriu sigilat copilul meu. Aflam pe bucăți așa ce a zis cutare și cutare. Nimeni nu-mi spune nimic. Suntem într-o beznă totală," a spus Cătălin Dragomir la Antena 3. 

De aici se nasc evident, câteva întrebări legitime:

De ce poliția nu i-a informat pe părinții victimelor? Cum s-a ajuns la situația în care o firmă privată de pompe funebre ajunge să aibă acces la numărul de telefon al părinților victimelor?

Știau polițiștii că firma de pompe funebre urma să-i anunțe de deces, astfel încât nu mai e necesar ca ei să-i contacteze? În baza cărei proceduri ajunge firma de pompe funebre să contacteze direct părinții victimei și nu poliția? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel