Comunitatea românilor din Spania, în stare de șoc: „Ema a murit. Te-ai dus după sora ta, nu ai rezistat fără ea”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Comunitatea românilor din Spania, în stare de șoc: „Ema a murit. Te-ai dus după sora ta, nu ai rezistat fără ea”
Comunitatea românilor din Spania, în stare de șoc: „Ema a murit. Te-ai dus după sora ta, nu ai rezistat fără ea”

Ema U., o tânără româncă stabilită în Torrevieja,  provincia Alicante, Spania, a murit ieri, încă din motive necunoscute. 

Anunțul a fost făcut pe grupurile românilor din Spania, întrucât Ema era un membru activ pentru comunitatea românilor de acolo. Vestea i-a întristat pe toți, mai ales că în urmă cu doi ani a murit și o prietenă foarte bună de a Emei, exact în aceeași perioadă.

„La 2 ani și 2 zile te-ai dus după sora ta, nu ai rezistat fără ea și ai urmat-o ca să fiți nedespărțițe acolo sus la DUMNEZEU, atât de mult ce vă iubeați. Dumnezeu să vă ierte pe amândouă! Așează DOAMNE sufletele lor în dreapta ta și în ceata îngerilor”, este mesajul transmis de o româncă la aflarea acestei vești triste.

„23 August 2021 R.I.P. EMA

25 August 2019 R.I.P. OANA

Nu ştiu ce să zic, sincer. Sunt în şoc la fel ca multă lume şi tot nu-mi vine să cred că e adevărat. Acum eşti alături de prietena (surioara) ta cea dragā. Descansa en paz amiga!”

„S-a stins o fiinţă atât de dragă, lăsând în urmă o mare durere. În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei dragi... Nici nu pot să-mi imaginez cât de mare e durerea familiei... Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că fiinţa atât de dragă, familiei și nouă a plecat pentru totdeauna... O lumânare aprinsă şi gândurile noastre sunt alături de familie. De azi înainte nu o vom mai caută la telefon sau acasă... De azi înainte o vom căuta doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai plecă niciodată... Odihnească-se în pace! Gânduri pentru familiile îndoliate! Când o ființă apropiată nouă pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seamă cu durere în suflet că suntem niște bieți muritori...”, a mai transmis o româncă pe rețelele de socializare.

„Dumnezeu să o ierte si să ii fie țărâna oşoară. Pur si simplu am rămas fără cuvinte”, a mai transmis un român.

 

„Îmi doresc sa fie doar o glumă proastă”

 

Se pare că Ema era foarte îndrăgită, iar vestea morții ei a venit ca un șoc pentru întreaga comunitate românească din Spania. 

„Eu o cunosc de pe grup, nu pot să cred! Un suflet bun și foarte tânăr să plece dintre noi. Sincere condoleanțe familiei îndurerate... Drum lin către îngeri suflet drag și frumos. Dumnezeu să te aibă în paza lui!”

„Odihnă și lumină eternă a sufletului său plecat prea devreme în lumea fără dor și of !”

„Ați lăsat o gaură mare în inimile noastre, îngerași minunați! Ema și Oana, cu toate că eu nu vă cunoșteam prea bine a fost un șoc să aud această veste tristă! Dumnezeu să vă aibă în grijă!”

„Îmi doresc sa fie doar o glumă proastă...  Doamne, te rog sa fie doar o glumă!”

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel