Consulatul general din Bologna are o nouă șefă. Laura-Nicoleta Nasta, e doctor în economie şi a fost director general în cadrul ANAF

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Laura-Nicoleta Nasta, șefa Consulatului General la Bologna
Laura-Nicoleta Nasta, șefa Consulatului General la Bologna

Pe 31 august, Laura-Nicoleta Nasta a fost numită șefă la consulatul general din Bologna. Ea este doctor în economie şi a fost director general în cadrul ANAF. 

Guvernul a adoptat, în şedinţa de joi, noi numiri de consuli generali în Italia, Republica Moldova şi Turcia, transmite Ministerul Afacerilor Externe (MAE). 

Aceştia sunt:

Laura-Nicoleta Nasta, la Consulatul General al României la Bologna,

Gabriel Nicola - Consulatul General al României la Cahul,

Mausela Piţigoi - Consulatul General al României la Chişinău,

Lilian Zamfiroiu, la Consulatul General al României la Izmir.

'La stabilirea nominalizărilor pentru funcţia de consul general au fost avute în vedere criterii specifice acestor posturi, pentru a asigura reprezentarea României în afara graniţelor ţării la un standard adecvat, coroborate cu obiectivele propuse de către candidaţi în cadrul proiectului de mandat, respectiv modul în care acestea au fost prezentate în cadrul interviului, conform procedurii', precizează MAE, citat de Agerpres. 

Aceste nominalizări reprezintă o altă serie de numiri în funcţia de consul general al României, în continuarea celor aprobate în cadrul şedinţelor de Guvern din data de 10 august şi din data de 18 august, iar procedura de numire va continua până la ocuparea posturilor vacante sau vacantabile.

Noul consul la Bologna, doctor în Economie 

 

Laura-Nicoleta Nasta, noua șefă a Consulatului General al României la Bologna, este doctor în economie şi a fost director general la Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili din cadrul ANAF, unde se ocupă de administrarea veniturilor statului și de inspecția fiscală pentru companiile mari din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel