Corina Creţu: Dezvoltarea României e blocată, ţinută pe loc sau trasă înapoi

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Comisarul european Corina Creţu, candidat pe lista Pro România pentru Parlamentul European, a declarat că "În calitate de comisar european, am fost acum câteva săptămâni la Bucureşti şi am prezentat Raportul de Ţară al Comisiei Europene. Bineînţeles că am fost atacată, am fost jignită. Dar este o realitatea clară în aceste studii. (...) Sunt mii de experţi în serviciile noastre, ale Comisiei Europene, care au făcut aceste studii".

"Există creştere economică, într-adevăr, dar nu toată lumea beneficiază de pe urma ei. Există creştere economică, dar inegalităţile regionale cresc în România, din păcate. Mă alarmează nivelul sărăciei în mediul rural, care a crescut foarte mult, nivelul sărăciei în rândul copiilor, care s-a menţinut.

Îmi pare rău că se minte cu neruşinare şi se spune că eu şi noi, la Comisia Europeană, blocăm proiecte pe care nu le avem. Dezvoltarea României e blocată, ţinută pe loc sau trasă înapoi”, a declarat Corina Creţu la lansarea candidaţilor Pro România pentru alegerile europarlamentare 2019.


 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel