Cremă de brânză cu ciocolată. Rețeta unui desert pe care îl veți mânca în fiecare zi. Ingrediente
50 g de unt
100 g de ciocolată
20 g sau 2 linguri pudră de cacao
0,5 kg de brânză de vaci grasă
50 g de zahăr
0,5 linguriță bicarbonat de sodiu
1/3 linguriță de sare
Cremă de brânză cu ciocolată. Rețeta unui desert pe care îl veți mânca în fiecare zi. Cum se prepară
Brânza de vaci se pune într-un bol termorezistent. Adăugați un ou, apoi adăugați zahărul, sarea și bicarbonatul. Ingredientele se bat, folosind blenderul, până sobțineți o masă omogenă.
Dacă ți-a plăcut rețeta de Cremă de brânză cu ciocolată. Rețeta unui desert pe care îl veți mânca în fiecare zi, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitură cu ciocolată gata în 10 minute. Rețeta unui desert care te va cuceri de la prima bucățică
Bolul se pune pe o baie de aburi. Amestecați ingredientele încontinuu, până veți obține o compoziție topită și lichidă. Acest proces ar trebui să dureze aproximativ 10 minute.
Dacă ți-a plăcut rețeta de Cremă de brânză cu ciocolată. Rețeta unui desert pe care îl veți mânca în fiecare zi, s-ar putea să îți placă și rețeta Tort Medovik. Rețeta celebră rusească a unui desert cu foi și fără coacere
În compoziția lichidă se adaugă ciocolata și pudra de cacao. Amestecați iar ingredientele, până veți obține o compoziție omogenă. Opriți focul. Adăugați în compoziția omogenă untul și amestecați bine, folosind spatula. Amestecați până untul se topește complet. Turnați brânza topită într-o caserolă de sticlă, acoperiți-o cu folie alimentară. Lăsați crema să se răcească. Poftă bună.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News