Cremă din trei ingrediente pentru tort sau prăjituri. Naturală şi uşor de făcut

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Cremă pentru tort şi prăjituri (sursa foto: Flickr)
Cremă pentru tort şi prăjituri (sursa foto: Flickr)

Crema este jumătate din 'succesul' unei prăjituri sau al unui tort. Prezentăm mai jos o variantă rapidă, uşor de făcut şi din ingrediente găsite în orice bucătărie.

Cremă pentru prăjituri. Ingrediente

800g de smântână grasă

Zahăr după gust

Cacao

Citește și Rețeta Bretzel, covrigi bavarezi: Trucul pentru a avea acea crustă tare și aurie

 

Mod de preparare

Bateţi cu un tel smântâna şi câteva linguri de zahăr într-un bol încăpător.

Adăugaţi 2-3 linguri de cacao şi mixaţi în continuare până se omogenizează totul.

Dacă doriţi o aromă mai intensă, adăugaţi cremă de ciocolată sau ciocolată topită.

Dacă doriţi o cremă albă, puteţi să renunţaţi la pudra de cacao.

După preferinţe, puteţi adăuga un strop de esenţă cu aroma preferată, nucă măcinată sau bomboane decorative.

Crema se pune la frigider pentru o oră înainte de a o întinde pe foi.

Dacă mai doriţi o idee delicioasă de cremă, vă recomandăm şi: 

Cremă de caramel, gata în 15 minute. Desert tartinabil din ingrediente simple, găsite în orice bucătărie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel