Crimă șocantă la Roma: Român ucis și incendiat de un compatriot în urma unei dispute legate de chirie

Cristina Iacob |
Data publicării:

Un român a fost ucis și incendiat la Roma, în urma unei dispute de chirie. Un compatriot de 55 de ani a fost arestat sub acuzația de omor și incendiere agravată.

Georgică Burdușel, un român în vârstă de 54 de ani, rezident în Roma, și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic și violent într-un apartament de pe Via Appia Nuova. În loc să sărbătorească împlinirea a 55 de ani în luna următoare, Burdușel a fost ucis cu brutalitate de un compatriot, într-o crimă care a șocat atât comunitatea locală, cât și autoritățile. Potrivit anchetatorilor, crima ar fi fost rezultatul unei dispute izbucnite, cel mai probabil, din cauza unor neînțelegeri legate de chirie.

Suspecții au fugit de la fața locului

 

Suspectul, un român în vârstă de 55 de ani, se pare că l-a lovit pe Burdușel până l-a lăsat fără suflare, după care ar fi încercat să ascundă urmele crimei prin incendierea apartamentului. După ce a comis crima, suspectul, împreună cu un prieten, a fugit de la locul faptei, lăsându-și colegul de cameră să moară în locuința cuprinsă de flăcări. Focul a fost observat de un soldat aflat în afara serviciului, care a văzut fumul ieșind din clădire și a alertat imediat autoritățile.

Pompierii sosiți la fața locului au reușit să stingă incendiul, dar au descoperit trupul carbonizat al lui Burdușel într-una din camerele apartamentului.                                                          

Ancheta a fost preluată de Poliția de Stat și Parchetul din Roma, care au desfășurat o activitate intensă de investigare pentru a aduna toate dovezile necesare. În urma investigațiilor, autoritățile au reușit să-l identifice pe principalul suspect, pe care l-au localizat și reținut. Acesta a fost arestat sub acuzațiile de omor și incendiere agravată și a fost plasat în închisoarea Regina Coeli din Roma, unde se află la dispoziția autorităților judiciare.                                                                                                                                                                                                                        

Investigațiile au scos la iveală detalii șocante despre acest caz. Se presupune că, după uciderea lui Burdușel, suspectul ar fi sperat că focul va ascunde urmele crimei și că moartea ar putea părea un accident tragic. Însă anchetatorii au reușit să reconstruiască firul evenimentelor, determinând că moartea a fost, de fapt, o crimă premeditată.                                                                    

Autoritățile continuă să cerceteze circumstanțele acestui act de violență, încercând să stabilească motivele exacte ale crimei și dacă au existat complici sau alte persoane implicate. Crima de pe Via Appia Nuova rămâne subiectul unei anchete în desfășurare, iar comunitatea așteaptă răspunsuri în fața acestei tragedii care a zdruncinat liniștea cartierului.

-------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel