Culiță Sterp, „jefuit” de 320 de euro la un tonomat în Austria: „Am vrut să-mi iau o apă”

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Culiță Sterp, „jefuit” de 320 de euro la un tonomat în Austria: „Am vrut să-mi iau o apă” / Foto: TikTok
Culiță Sterp, „jefuit” de 320 de euro la un tonomat în Austria: „Am vrut să-mi iau o apă” / Foto: TikTok

Culiță Sterp, cunoscutul cântăreț de muzică de petrecere din România, a trecut printr-o experiență neplăcută în timp ce se afla în Austria, pe drumul către un concert.

Acesta a povestit pe TikTok cum a fost „jefuit” de 320 de euro după ce a încercat să cumpere o simplă apă de la un tonomat. Incidentul a stârnit un val de reacții pe rețelele sociale, adunând peste 68.000 de aprecieri și mai mult de 1.000 de comentarii din partea fanilor și urmăritorilor săi.

„Uitați ce am pățit în Austria la tonomatul acesta”, a început Culiță povestea în videoclipul postat. Cântărețul se afla în drum spre un concert în Stuttgart, Germania și a aoprit la un tonomat din Austria să își cumpere ceva de băut. 

„Am vrut să îmi iau o apă și am dat 320 de euro. Uitați-vă aici, mi-a luat 1600 de lei. Am tastat numărul apei și aparatul mi-a arătat că e 320 de euro, dar eu nu m-am uitat, că nu mă așteptam și am pus cardul să plătesc. Și nici nu mi-a dat apa”, a continuat acesta, vizibil frustrat.

 

Culiță a primit mii de comentarii la postare

 

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, unii exprimându-și uimirea și sprijinul, iar alții împărtășind experiențe similare.

„Este o protecție a sistemului austriac când faci plata cu un card din altă țară”, a explicat unul dintre urmăritori în comentarii.

Alții au povestit întâmplări similare din alte țări europene, subliniind că astfel de incidente nu sunt chiar neobișnuite.

„Eu am pățit în Franța la benzinărie. Alimentezi de 40 de euro și îți retrage 150 de euro, iar diferența ți-o bagă a doua zi înapoi”, a confirmat un alt utilizator.

 

Final fericit pentru Culiță Sterp

 

Din fericire, povestea a avut un final fericit. După ce și-a expus problema pe TikTok, Culiță a revenit cu o actualizare în comentarii, informându-i pe fani că și-a recuperat banii. „Gata am recuperat banii. Mi i-au băgat înapoi pe card, oameni corecți, domnule”, a scris el, lăsând să se înțeleagă că situația a fost rezolvată rapid și eficient.

Acest incident nu a fost doar o lecție pentru Culiță Sterp, ci și pentru fanii săi care călătoresc frecvent în străinătate, reamintindu-le să fie atenți la sumele afișate pe dispozitivele de plată și la eventualele protecții bancare.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel