Cum se remarcă dezvoltatorii de sloturi de top: Cele mai tari jocuri din portofoliul lor

Editor Team |
Data publicării:

În topul preferințelor utilizatorilor din România se află câțiva dezvoltatori de sloturi online. EGT (Amusnet Interactive) ocupă o poziție fruntașă, însă și companii precum Pragmatic Play, Play'N GO și NetEnt se bucură de aprecierea românilor.

Unii jucători au o afinitate pentru sloturile unui singur provider. Pentru a promova cât mai bine anumite jocuri, unii dezvoltatori au introdus și jackpoturi, cum ar fi Jackpot Mystery Cards de la EGT. Astfel, utilizatorii pot încerca mai multe sloturi de la același provider, având însă acces la același jackpot progresiv.

În rândurile următoare, iată 5 dintre cei mai apreciați dezvoltatori de sloturi online din România:

EGT (Amusnet Interactive)

 

Cu o vechime de peste două decenii pe piață, compania înființată în Bulgaria s-a remarcat imediat prin jocurile spectaculoase pe care le oferă. Burning Hot, Shining Crown și 20 Super Hot sunt printre cele mai apreciate jocuri create de EGT. Simplitatea este un punct forte al acestor jocuri, dar și imprevizibilitatea.

shining-crown

Posibilitatea declanșării în orice moment, pur aleatoriu, a Jackpot Mystery Cards aduce cu siguranță un plus de adrenalină. Portofoliul EGT este mult mai vast, incluzând și Versailles Gold, un joc inspirat din istoria Franței și a palatului Versailles. De remarcat faptul că foarte multe din bonusurile oferite de cazinouri în diverse ocazii includ rotiri gratuite la sloturi EGT.

Pragmatic Play

 

Pragmatic Play se remarcă prin sloturile de calitate, inovație și profesionalism. Reputația companiei este una de top. Înființată în 2007, compania activează din 2015 sub numele Pragmatic Play și a fost adesea premiată la galele de specialitate din domeniu. Printre cele mai cunoscute sloturi online din portofoliul Pragmatic Play se numără Sweet Bonanza, Big Bass Bonanza, Great Rhino Megaways și Fruit Party. Pragmatic Play creează jocuri cu tematică variată, de la cele clasice până la cele bazate pe istorie și mitologie, cum ar fi Gates of Olympus și Shield of Sparta.

Play'N Go

 

Play'N Go este un alt provider de succes. Sloturile companiei se regăsesc în aproape toate cazinourile legale din România. Cu peste 300 de jocuri create până acum, varietatea este și ea considerabilă. Un titlu de referință din portofoliu este Book of Dead, un joc inspirat din istoria Egiptului Antic, care se bucură de aprecierea utilizatorilor din țara noastră. Cei care au încercat sloturile de la Play'N Go apreciază și Reactoonz, Honey Rush, Moon Princess și Viking Runecraft.

book-of-dead

NetEnt

 

Compania suedeză a luat ființă în 1996 și s-a extins de la an la an. În România este prezentă de aproape un deceniu, iar jocurile sale se remarcă printr-o grafică de top, acompaniată de o coloană sonoră atent aleasă. NetEnt acordă un spațiu important sloturilor inspirate din filme, seriale și muzică. În portofoliul suedezilor găsim sloturi inspirate de formația Guns'N Roses, serialul Narcos și filmul Jumanji. Desigur, există și alte jocuri de succes, cum ar fi Starburst și Gonzo's Quest.

Novomatic

 

Novomatic este una dintre cele mai vechi companii din domeniul jocurilor de noroc. Aceasta a avut o ascensiune constantă și a reușit să se mențină în tendințe. Cel mai cunoscut slot din oferta Novomatic este Book of Ra, probabil cel mai renumit slot inspirat din Egiptul Antic, replicat în numeroase moduri. Un alt titlu important din portofoliul Novomatic este Lucky Lady's Charm, iar Sizzling Hot se bucură și el de aprecierea clienților din țara noastră.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel