Cunoscut youtuber american, răspuns pentru un fan bulgar: "România mi-a plăcut cel mai mult. Țara asta e foarte subestimată" 

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Cunoscutul youtuber american care realizează "Ishowspeed" pune România în topul țărilor pe care le-a vizitat. 

Youtuberul Speed, care are aproximativ 30 de milioane de abonați pe canalul său, a venit recent în România. Deși inițial a încercat să meargă pe ideea de batjocură, el necunoscând țara noastră, ulterior experiența lui s-a transformat total în una de interacțiune cu românii care l-au impresionat profund. 

Pe numele său real, Darren Jason Watkins Jr., acesta are doar 19 ani, dar a ajuns să câștige sume uriașe din Youtube și să aibă foarte mulți urmăritori. La sosirea sa în România a încercat să păcălească oamenii și să-i mintă că este fiul fotbalistului Ronaldo, doar că și în Ferentari oamenii înțelegeau limba engleză și l-au numit "mincinos". Ulterior, totul s-a transformat în multe ore de interacțiune cu oameni din diverse categorii sociale, cu tradiționalii mici românești și melodii ale artiștilor naționali. După câteva zile de stat în România, americanul spune că este una din țările de top pe care le-a vizitat și că țara noastră este mult prea subestimată. La îndemnul unui bulgar de a merge și în țara lui pentru a filma câteva clipuri, acesta a spus că mai degrabă ar reveni în România, acolo unde s-a simțit foarte bine, oamenii i-au plăcut mult si ar filma și partea a doua. 

Youtuberul Speed: Chiar îmi place România. Oamenii sunt cool

 

"Come to Bulgaria, bro!" i-a transmis un fan, la care Speed a reacționat.

"Nu... Îmi place cu adevărat România, bro! Vreau să mă întorc în România. E una dintre țările care mi-a plăcut cu adevărat și vreau să mă întorc. Chiar mi-a plăcut. Mi-a plăcut muzica, oamenii de acolo, îmi place România, bro! Chiar îmi place. România este o țară foarte subestimată. Oamenii de acolo sunt cool. De-asta vreau să mă întorc în România. Cred că ar trebui să facem partea a doua," a mai spus acesta întorcându-se către cei din stafful său. 

Deși pare un show de improvizație stradală, acolo unde americanul încearcă să pară amuzant și atât, de fapt el merge după scenarii foarte bine puse la punct care sa strângă accesări generatoare de bani. 

Speed a ajuns în cele din urmă și la festivalul "Beach, please!", acolo unde a aterizat cu elicopterul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel