Cuplu de români, prinși după ce au țepuit două hoteluri din Sinaia. Soții au „uitat” să plătească cazarea de 16.000 de lei

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un cuplu de români au fost prinși după ce au fugit fără să plătească cazarea și alte servicii oferite de două hoteluri din Sinaia. 

Un cuplu este cercetat penal pentru înșelăciune după ce a plecat fără să plătească de la două hoteluri din Sinaia, acumulând datorii de peste 16.000 de lei pentru cazare și masă. Cei doi soți și-au pus la cale un plan ingenios pentru a evita plata serviciilor.

Cuplul avea un plan foarte bine pus la punct 

 

Strategia lor consta în rezervarea inițială a unei camere de hotel pentru câteva zile, apoi prelungirea șederii. În momentul în care urma să elibereze camera, soția strângea bagajele și părăsea hotelul pe o ușă secundară, iar soțul pleca la scurt timp după aceea.

Cei doi au aplicat această metodă la două hoteluri din Sinaia. La primul hotel, cuplul a stat între 30 iulie și 6 august, iar la al doilea, între 22 și 28 august. Administratorul celui de-al doilea hotel a observat comportamentul suspect și a alertat poliția, scrie Antena 3 CNN

Femeia a fost prinsă de polițiști în gara din Sinaia, în timp ce încerca să urce într-un tren. Ulterior, a fost reținut și bărbatul. Ambii au fost duși la audieri și sunt cercetați penal pentru înșelăciune.

Vara aceasta, românii au „uitat” să plătească și notele de plată la tavernele din Grecia 

 

Nu este prima dată când românii sunt prinși în astfel de situații. Recent, Mai mulți români ar fi mâncat la o tavernă din Thassos și "au uitat" să plătească. În primul incident, este vorba despre un grup de turiști români, respectiv 5 adulți și 6 copii, care au petrecut câteva ore în restaurant, bucurându-se de preparatele tradiționale grecești și de atmosfera prietenoasă. La finalul mesei, însă, aceștia au părăsit localul fără să plătească. Proprietarii tavernei, dezamăgiți de acest comportament, au decis să facă publice fotografii cu cei implicați, în speranța că vor fi recunoscuți.

Al doilea, incident, îi vizează pe patru turiști au plecat de la tavernă din Thassos fără să plătească. Proprietarii au recurs la rețelele de socializare pentru a identifica "țeparii"

Într-o încercare de a remedia situația, reprezentanții restaurantului au postat pe rețelele de socializare imagini surprinse de camerele de supraveghere cu cei patru turiști, care par a fi două cupluri. În postarea distribuită pe un forum dedicat insulei Thassos, aceștia au apelat la comunitate pentru a-i ajuta să identifice persoanele în cauză.

Mesajul care însoțea fotografiile a fost unul direct, dar le-a dat șansa să-și repare greșeala: „Dacă îi cunoaște cineva sau stă la cazarea lor, vă rog să-i anunțați că au uitat să-și plătească factura!!!!!! Este complet de înțeles de ce se fac greșeli, din cauza căldurii și a consumului de alcool, dar este bine să le corectezi. Mulţumesc, domnule.”

----------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy


 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel