Dana Budeanu, interviu cu Marcel Ciolacu în sediul guvernului: "Atributul este vocea dumneavoastră. Sufletul dvs este liniștit, înăuntru e liniște"

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Marcel Ciolacu i-a acordat un interviu creatoarei de modă Dana Budeanu chiar în sediul guvernului.

Dana Budeanu l-a lăudat pe Marcel Ciolacu pentru vocea lui care, spune aceasta, liniștește. Iată ce i-a spus Dana Budeanu lui Marcel Ciolacu în timpul interviului: 

"Eu vreau să vă spun că atributul dumneavoastră principal, așa ca PSD-istă, sau ca ce sunt percepută, este vocea, este timbrul dumneavoastră vocal, este ceea ce transmiteți atunci când vă adresați oamenilor. Probabil la fel se întâmplă și când vă adresați colegilor de partid sau la ședințele dumneavoastră. Eu v-am ascultat câteva discursuri publice, dar în fața colegilor de la tot felul de organizații, pe unde ați mers prin țară. Când vorbiți, liniștiți. Echipa dumneavoastră de comunicare probabil știe asta. Trăim, așa cum ați spus, niște vremuri în continuă schimbare. Noi suntem foarte obosiți. Oamenii sunt foarte obosiți și căutăm liniște. În acea liniște căutăm să ne calmăm în această nebunie. E o nebunie de câțiva ani, care va duce la o reașezare. (...) Asta înseamnă că sufletul dumneavoastră este liniștit. Înăuntru este liniște. Dacă nu ai liniște înăuntru, nu ai avea cum vreodată, tu ca om, nu dumneavoastră, să liniștesti pe nimeni. Nu ai avea cum să aduci bine, probabil că observați binele din fiecare om din jurul dumneavoastră și probabil alegeți să vedeți doar binele din fiecare pentru că așa puteți înainte. Dacă vă opriți la răul din fiecare, nu puteți înainte. Deci sufletul dumneavoastră este liniștit," a spus Dana Budeanu.

Iată și răspunsul lui Marcel Ciolacu: 

"Nu suport yes-manii. Nu-i suport lângă mine. Cred că fiecare om trebuie să aibă o părere. Eu am trăit sub comunism. Nu mai vreau să mă întorc acolo. Eu nu judec omul după păreri. Decizia e cu totul altceva. Decizia politică nu poți să o iei fără să ai informații. Nu cred că am un instinct foarte rău, eu sunt zodia săgetător. E de la zodie, de la natură, de la Dumnezeu. Toate crizele aduc și oportunități. Liderul politic trebuie să înțeleagă criza și să vină cu măsuri astfel încât populația, mediul de afaceri, toți actorii sociali să fie afectați cât mai puțin. Nu pot spune că o criză nu afectează că am fi niște mincinoși. Pentru mine a fost o mare mândrie faptul că Olaf Scholz a vrut să luăm amândoi un prânz la un local modest pe malul mării și să avem o discuție aplicată nu neapărat între România și Germania. Ca să ai acces la oportunități, trebuie să fii credibil. Azi de dimineață am avut o întâlnire cu peste 25 de directori din SUA. Ce-am realizat eu și sunt mândru este că am adus și o stabilitate politică," a spus Marcel Ciolacu. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel