"Este o măsură care a fost cerută de industria HoReCa și nu numai. Așa cum am obișnuit reprezentanții patronatelor, eu sunt un partener onest, deschis și de bună credința față de propunerile venite din partea celor care activează în economia reala. Obiectivul nu este de a suprataxa ceva, ci doar de a avea un cadru legal simplu și clar, așa cum exista în numeroase alte țări.
Este, totodata, și o promisiune indeplinită, o promisiune pe care nu am facut-o de ieri, de azi, ci de mult timp. Vom continua să cream cadrul legal care să ne permită să-i ajutam pe cei care activează în economia reala. (...) In prezent, în România, bacșisul reprezintă o practică întâlnită frecvent, în special in domeniul restaurantelor si barurilor, valoarea totala a sumelor de aceasta natura platite si respectiv incasate fiind considerabila.", arată Eugen Teodorovici, într-un comunicat de presă.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News