Declarația mamei copilului care a intrat pe teren la meciul România - Olanda: „M-am bucurat mult”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Declarația mamei copilului care a intrat pe teren la meciul România - Olanda: „M-am bucurat mult” / Foto: TikTok
Declarația mamei copilului care a intrat pe teren la meciul România - Olanda: „M-am bucurat mult” / Foto: TikTok

În timpul meciului dintre România și Olanda, un moment inedit a captat atenția tuturor: un copil a intrat pe teren, reușind să atragă atenția nu doar a spectatorilor, ci și a jucătorilor și oficialilor. Mama băiatului a oferit detalii despre incident, exprimându-și bucuria și mândria pentru curajul fiului ei.

"M-am luat prin surprindere oarecum băiatul. Visa asta de ceva timp. A încercat și la Ronaldo, dar nu i-a reușit. A profitat de momentul de neatenție acum, având în vedere că a fost în primele rânduri, mai exact în rândul patru și a speculat momentul și a reușit.

M-am bucurat mult. Cred că orice mamă ar fi fericită pentru fiul ei când își îndeplinește un asemenea vis și mai ales în acest moment când echipa națională ne-a făcut acest cadou. Ne-a umplut inimile", a declarat mama băiatului.

 

Copilul și-a dorit să ajungă la Niță și la Ronaldo

 

Copilul, vizibil emoționat și entuziasmat, a explicat motivele care l-au determinat să facă acest gest. El a mărturisit că și-a dorit de mult timp să-l întâlnească pe portarul echipei naționale a României, Florin Niță. Într-un interviu improvizat, băiatul a spus:

"Am intrat pe teren. Am vrut să dau mâna cu Niță și de mult am vrut să-l văd și să dau mâna cu el. N-am reușit la Ronaldo și am vrut s-o fac aici. Și am reușit!"

Imaginile cu băiatul care aleargă pe teren spre idolul său au devenit virale, stârnind numeroase reacții pe rețelele de socializare. Mulți au fost impresionați de curajul și determinarea copilului, apreciind momentul ca pe o dovadă de pasiune și dragoste pentru fotbal.

Incidentul s-a desfășurat fără probleme majore, iar copilul a fost rapid condus înapoi în tribune de către forțele de ordine. Reacțiile publicului au fost, în mare parte, pozitive, mulți considerând gestul băiatului ca fiind unul inocent și plin de entuziasm.

Acest moment a adăugat o notă de emoție suplimentară unui meci deja intens, demonstrând încă o dată cât de puternică poate fi legătura dintre fani și jucătorii lor preferați. Pentru băiat, acest incident va rămâne cu siguranță o amintire de neuitat, iar pentru mama sa, un motiv de mândrie și bucurie.

 

@radu.tilita Iată ce a zis mama băiatului despre gestul celui mic ???? Se pare că nu este pentru prima oară ???? #mama #romania #olanda #munchen #germania #romani #copil #fotbal ♬ sunet original - Radu Tiliță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel