Desert rapid cu lămâie și crema de brânză. Rețeta pentru care nu vei petrece mult timp în bucătărie 

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
desert rapid cu lamaie si branza
desert rapid cu lamaie si branza

Desert rapid cu lămâie și crema de brânză. Vă propunem rețeta unui desert răcoritor și ușor de preparat. Este gata în 30 de minute și nu trebuie să petreci mult timp în bucătărie.

Desert rapid cu lămâie și crema de brânză. Ingrediente

 

Citește și Baba ganoush, salată de vinete arăbească, din doar 5 ingrediente: O savoare de neegalat pe care neapărat trebuie să o încerci

două pachete aluat foetaj

doua lămâi 

2 cutii cremă de brânză

100 g zahăr

2 linguri unt topit

3 linguri zahăr, pentru ornat

Vezi și: Tortul săracului. Rețeta din 4 ingrediente cu care Connect-R a impresionat juriul de la Chefi la cuțite

 

Desert rapid cu lămâie și cremă de brânză. Cum se prepara 

 

Preîncălzește cuptorul la 180 C. Tapetează o tavă încăpătoare cu hârtie de copt. Într-un bol se pune crema de brânză, zahărul, coaja de lămâie și zeama de lămâie, după gust. Totul se amestecă foarte bine până când compoziția devine spumoasă, iar zahărul se topește.

 

citeste si: Dacă ți-a plăcut rețeta Desert rapid cu lămâie și cremă de brânză, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitură cu sfecla roșie. Rețeta unui desert sănătos, gustos și ușor de preparat

 

În tava pregătita se pune o foaie de aluat. Peste ea se pune crema de brânză, având grija să nu acoperi și marginile. Unge marginile rămase libere cu puțina apă, doar cât sa se umezească ușor. Așează a doua foaie de aluat peste crema de brânză și presează ușor pe margini.

 

citeste si: Dacă ți-a plăcut rețeta Desert rapid cu lămâie și crema de brânză, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitura ungurească. Rețeta secretă a celui mai rapid și ușor desert pentru cafeaua de dimineață 

 

Foaia de aluat trebuie înțepată cu furculita astfel încât să nu se formeze bule de aer în timp ce se coace, apoi unge foaia de deasupra cu cele două linguri de unt și presara trei linguri de zahăr. Coace totul timp de 30 de minute sau pâna când aluatul este bine făcut. Lasa prăjitura să se răcească, apoi tai-o cubulețe. Poftă bună.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel