Desertul din trei ingrediente care te va cuceri. Ușor de pregătit și deosebit de delicios

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
desert_japonez
desert_japonez

Vă propunem rețeta unui cheesecake japonez din numai 3 ingrediente: desert ușor, rapid și extrem de gustos, care a devenit tot mai popular în ultima vreme. 

 

 

Aveți nevoie de 3 ouă, 120 g ciocolată albă și 120 g cremă de brânză nesărată. Separați albușurile de gălbenușuri. Puneți albușurile la frigider și preîncălziți cuptorul la 170 grade Celsius. Topiți ciocolata albă la bain marie, amestecând continuu cu ajutorul unei spatule.

Adăugați crema de brânză nesărată, amestecând ușor până se omogenizează. Apoi, adăugați gălbenușurile, continuând să amestecați.

Cu ajutorul unui mixer, spumați albușurile până obțineți o spumă tare. Puneți o treime din albușuri peste crema de brânză, amestecând. Apoi, pe rând, celelalte două treimi, mixând treptat până la omogenizare.

Pregătiți un vas termorezistent, puneți hârtie de pergament pe care o ungeți cu ulei. După ce ați turnat amestecul în vas, ridicați vasul ușor și “loviți-l” de masă de câteva ori, pentru a scoate bulele de aer. Turnați niște apă fierbinte în tava cuptorului, puneți în mijloc vasul vostru.

Desertul se va coase 15 minute la 170 de grade, apoi 15 minute la 160 de grade. Ulterior, opriți focul, dar lăsași desertul în cuptor încă 15 minute. Scoateți vasul și puneți-l la răcit. Îl pudrați apoi cu zahăr pudră și cu fulgi de migdale. Pofta bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel