Despărțire emoționantă între doi copii români și bona lor srilankeză, filmată de mamă: „Sunt oameni extrem de calzi și buni”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Despărțire emoționantă între doi copii români și bona lor srilankeză, filmată de mamă: „Sunt oameni extrem de calzi și buni” / Foto: Instagram
Despărțire emoționantă între doi copii români și bona lor srilankeză, filmată de mamă: „Sunt oameni extrem de calzi și buni” / Foto: Instagram

O româncă a filmat momentul emoționant în care ea și copiii ei se despart de bona lor, o srilankeză de care cei mici s-au atașat enorm. Un râu de lacrimi a fost vărsat la plecare, fiind un moment sensibil chiar și pentru familia bonei, impresionată de cât de iubită este aceasta în România.

Andreea Cojoc, fondatoarea unui brand celebru de haine pentru copii din România, a trăit recent o experiență emoționantă alături de familia sa și bona srilankeză a copiilor, Keshika. Într-o vacanță de neuitat, Andreea, soțul ei și cei trei copii, Alexie, Anastasia și Ioachim, au vizitat Sri Lanka pentru a o ajuta pe Keshika să-și revadă familia după un an și trei luni de absență.

„Am plecat în vacanță în Sri Lanka, Keshika, bona lui Alexie, dar bineînțeles că are grijă și de Anastasia și Ioachim, am lăsat-o să meargă acasă la copiii ei pentru a le face o surpriză și să-i revadă după un an și trei luni. Vacanța noastră a durat nouă zile în diferite locații superbe din această țară minunată cu oameni extrem de calzi și buni, așa cum este Keshika mea”, a spus Andreea pe TikTok.

 

„Le este foarte greu, trăiesc greu”

 

Pe parcursul celor nouă zile, familia Cojoc s-a bucurat de peisajele exotice și de ospitalitatea srilankezilor. Copiii au fost deosebit de entuziasmați de vacanță, dar mai ales să o revadă pe Keshika și să cunoască familia acesteia. 

„Acum înainte de plecare, pentru că avem avionul în această seară, invitați fiind la masă și să îi cunoaștem familia, am acceptat cu drag și am venit să îi vizităm.

Cât am stat în vacanță, Keshika mă suna zilnic să îl vadă pe Alexie, să mă întrebe cum este și dacă a mâncat și dormit. I-am cunoscut familia, sunt minunați cu toții, iar mama ei este o forță a naturii pentru că ea are grijă de copii cât Keshika este la noi. Nu judecați (eu făceam asta înainte, acum mulți ani până să înțeleg). Salariile aici sunt de la 30 de euro până la 300 euro un profesor și puțin mai mult un medic. Am vorbit mult cu oamenii de aici, așa că atunci când vei vedea un curier din Sri Lanka care va aduce mâncare la ușă, să știți că în țara lui câștigă 30 de euro pe lună. Le este foarte greu, trăiesc greu.”, mai spune Andreea pe Instagram.

 

Momentul despărțirii a fost extrem de dificil

 

La plecare, însă, șiroaie de lacrimi au curs din din ochii copiilor, care nu înțelegeau de ce trebuie să se despartă din nou de bona Keshika. Andreea a filmat momentul emoționant și a postat un mesaj pe Instagram, încurajând mamele să permită copiilor să se atașeze de mai multe persoane, fără să fie geloase, deoarece „nimeni nu va înlocui dragostea de mamă”.

„Poate vreți să judecați, sau credeți că nu e normal să plângă după altă femeie decât mama lor, iar eu vă zic că este normal pentru că este normal să ai sentimente și să iubești și alte persoane chiar dacă nu sunt părinții tăi, dar sunt familia ta. Pentru că ele fac parte din viața copiilor mei așa cum o educatoare face parte din viața copiilor noștri atunci când sunt la creșă sau grădi, cu atât mai mult când un om stă în casă cu ei zi de zi și te ajută în creșterea lor.

Eu una nu am o problemă că ei se atașează și iubesc alte persoane, e normal și firesc să facă asta pentru că nimeni niciodată de pe planeta aceasta nu va înlocui dragostea de mamă. Mama este una singură și așa va rămâne până la moarte și după. De aceea nu simt niciun pic de gelozie, decât bucurie că aceste femei care mă ajută în creșterea lor sunt iubite de copiii mei. Asta este o liniște pe care o am atunci când nu sunt cu ei.”, a scris aceasta.

Această experiență a subliniat legătura puternică dintre copii și Keshika și importanța afecțiunii și a sprijinului oferit de o bonă devotată. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Cojoc (@andreeaoanapopescu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel