Destin tragic pentru doi români care au muncit în Italia și au construit casa visurilor, la Botoșani: Ea a fost găsită moartă, el a încercat să-și pună capăt zilelor

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Destin tragic pentru familia de români care au muncit în Italia
Destin tragic pentru familia de români care au muncit în Italia

Tragedie greu de imaginat într-o familie din Botoșani, care a revenit recent în țară după o lungă perioadă de muncă în Italia.

În dimineața zilei de vineri, 12 ianuarie, polițiștii din Ipotești, județul Botoșani, au fost chemați să intervină într-un accident rutier. Șoferul mașinii, un bărbat în vârstă de 61 de ani și fost șofer de TIR, a pierdut controlul vehiculului și a intrat violent într-un copac. Desi inițial s-a presupus că este vorba de un accident obișnuit, investigațiile ulterioare au dezvăluit o situație mult mai tragică, relatează Observator News.

Pe măsură ce autoritățile investigau accidentul, fiul cuplului, în vârstă de 22 de ani, a început să se îngrijoreze de mama sa, pe care nu o putea contacta telefonic. Cu ajutorul vecinilor, s-a descoperit că Liliana, în vârstă de 61 de ani, soția șoferului, fusese găsită fără suflare în propria casă. Descoperirea a fost una macabră, iar ancheta ulterioară a relevat că aceasta fusese ucisă cu multiple lovituri de cuțit, prezentând semne evidente de violență.

Pe parcursul investigației, s-a descoperit că tragedia cuprindea o dimensiune și mai întunecată. Fiul cuplului a mărturisit că tatăl său ar fi avut un comportament irațional în ultima perioadă, adăugând un element de neînțelegere la situația deja șocantă.

Investigatorii au început să lege evenimentele, sugerând că, după comiterea crimei, șoferul ar fi încercat să-și ia viața, provocând intenționat accidentul rutier. A fost găsit în stare gravă, dar conștient.

Deși soțul nu a fost oficial declarat suspect, circumstanțele indică faptul că acesta ar putea fi responsabil atât de crimă, cât și de încercarea de sinucidere. O echipă de criminaliști a fost chemată la fața locului pentru a stabili cu exactitate desfășurarea evenimentelor, mai scrie sursa citată.

Familia, cunoscută în comunitate pentru eforturile lor de a-și construi o nouă viață în țară după ani de muncă în străinătate, se confruntă acum cu o tragedie care a lăsat întreaga comunitate în stare de șoc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel