Diana, o româncă din Japonia, acuzată că și-a ucis fetița de 1 an: Soțul ei a descoperit oroarea

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Diana, o româncă din Japonia, acuzată că și-a ucis fetița de 1 an: Soțul ei a descoperit oroarea
Diana, o româncă din Japonia, acuzată că și-a ucis fetița de 1 an: Soțul ei a descoperit oroarea

Diana E., o româncă de 34 de ani stabilită în Japonia este acuzată că și-ar fi ucis propriul copil, o fetiță de doar un an și cinci luni. Șocanta descoperire a făcut-o chiar soțul ei, când a ajuns acasă și a găsit-o pe micuță fără suflare. Yuria ar fi sucombat după ce mama ei i-a ținut o pernă pe față.

Poliția din Fukuoka, Japonia, a arestat o româncă în vârstă de 34 de ani, suspectată că a sufocat-o pe fiica ei de un an.

Potrivit poliției, Diana E. și-ar fi ucis fiica, Yuria T., prin sufocare până la moarte, marți, în jurul orei locale 10.00, a, potrivit Fuji TV. Când soțul Dianei s-a întors marți seara de la serviciu, a găsit-o pe Yuria inconștientă în dormitorul ei și a sunat de urgență la ambulanță. Românca nu era acasă atunci și s-a întors la locuință câteva ore mai târziu.

Copila a fost dusă la spital, unde a fost declarată moartă. Poliția a spus că medicii nu au găsit semne externe de rănire pe corpul Yuriei.

Poliția a spus că Românca de 34 de ani a fost arestată pe baza informațiilor date de soțul ei, dar nu a oferit alte detalii. Femeia a rămas tăcută la arestarea sa. La început, ea părea supărată și nu putea vorbi, dar potrivit unei anchete inițiale efectuate de poliția prefecturală pe ieri, ea a explicat că „a apăsat fața lui Yuria cu o pernă”, potrivit presei japoneze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel