Diana Șoșoacă, scoasă cu forța din Parlamentul European, după ce a făcut un scandal uriaș. Video

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Diana Șoșoacă a fost scoasă cu forța din sala Parlamentului European. 

Diana Șoșoacă a făcut scandal pentru a doua oară la Parlamentul European, doar că de această dată, reprezentanta partidului SOS România a fost evacuată din sală.

Diana Șoșoacă a venit cu botniță la gură și cu icoane. Aceasta a început să țipe în plen. Imediat au fost alertate forțele de ordine care au încercat inițial să o calmeze. 

"Am dreptul să vorbesc. Am fost votată de români. Voi omorâți oamenii în România. Acesta este sacul în care băgați oamenii în România. Nu mă atingeți! Libertatea cuvântului! Mesajul românilor este să luați mâna de pe România," a spus Diana Șoșoacă în momentul în care paznicii s-au apropiat de ea. 

În cele din urmă, de la microfonul plenului Parlamentului European, paznicilor li s-a permis să o evacueze din sală pe Diana Șoșoacă. Aceasta a fost dată afară din Parlament, în aplauzele europarlamentarilor. Șoșoacă a continuat să arate icoanele și să strige "In God we trust!", în traducere "Credem în Dumnezeu!". 

"Diana Șoșoacă a fost dată afară deoarece a pledat pentru libertatea de exprimare și în credința în Dumnezeu", a reacționat și colegul de partid al Dianei Șoșoacă, Luis Lazarus. 

Diana Șoșoacă, scandal zi de zi în Parlamentul European. Politicienii români se tem

 

Politicienii români se tem că imaginea țării ar avea de suferit pentru ca europarlamentarii europeni o vor asocia pe Diana Șoșoacă cu România.

Citește și Cât a fost darul la nunta lui Ianis Hagi. Iancu Guda a spus cât a pus în plic 

"Cei care au scos-o din sală ar merita o distincție pentru curaj. Mi se pare trist că aceasta va fi imaginea europarlamentarilor români. Mă bucur și aplaud că au intervenit așa cum se cuvine și că n-au lăsat-o să se manifeste așa cum vrea. Eu am vorbit despre pericolul pe care-l reprezintă extremiștii. Iată că din păcate se confirmă ceea ce am spus în timpul campaniei electorale. Este în pericol și credibilitatea României la nivelul instituțiilor europene," a spus deputata PNL, Mara Mareș.

Reamintim că Diana Șoșoacă a prins la limită un loc în Parlamentul European, alături de Luis Lazarus, obținând 5.03% din voturi. Diferența de care a avut nevoie pentru a atinge pragul a venit din Diaspora. 

Iată scandalul provocat de Diana Șoșoacă și momentul în care a fost evacuată din plen:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel