Doi influenceri au prezentat patru insule din Grecia, care nu trebuie ratate și una de evitat

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Doi influenceri au prezentat patru insule din Grecia, care nu trebuie ratate și una de evitat / Foto: Instagram
Doi influenceri au prezentat patru insule din Grecia, care nu trebuie ratate și una de evitat / Foto: Instagram

Doi influenceri de călătorie, Marina și Alexander Kaulartz, au împărtășit cu publicul lor recomandări despre patru insule grecești care nu trebuie ratate și una care ar trebui evitată. 

Grecia, cu cele 227 de insule locuite, este o destinație populară pentru vacanțele de vară datorită peisajelor sale superbe și a culturii bogate. Cuplul a vizitat 15 insule elene și își povestește aventurile pe contul lor de Instagram @kykladengriechenland, iar pentru Daily Mail, au întocmit un clasament al celor mai bune insule de vizitat.

Așadar iată care sunt insulele pe care nu trebuie să le ratezi dacă vizitezi Grecia:

 

Insula Naxos

 

Naxos, cea mai mare insulă din Ciclade, este descrisă de cuplu ca fiind "cea mai completă dintre insule". Plajele lungi, restaurantele mici de pe plajă, satele pitorești și mâncarea delicioasă fac din Naxos o destinație ideală. Portara, simbolul orașului Naxos, este deosebit de populară la apusul soarelui.

"Merită să aruncați o privire chiar și după apusul soarelui, deoarece Portara și orașul din spatele ei sunt frumos luminate", spun Marina și Alexander.

Plaja Panormos, cunoscută și sub numele de Palm Beach, este recomandată pentru o excursie de o zi, iar o cină pe plajă este o experiență de neratat în Naxos.

 

Insula Milos

 

Milos, o insulă vulcanică din Marea Egee, situată la nord de Creta, este favorita Marinei dintre insulele grecești. Insula este renumită pentru plaja Sarakiniko, care seamănă cu un peisaj lunar.

"Ne place să venim aici cu o cafea la pachet dimineața și să ne bucurăm de orele de liniște", spun ei. Casele-barcă colorate din micul sat Klima adaugă un farmec suplimentar insulei.

Cuplul s-a logodit pe această insulă, ceea ce o face și mai specială pentru ei.

 

Insula Kimolos

 

Kimolos, situată aproape de Milos, este o insulă mică cu 810 locuitori și găzduiește "cea mai frumoasă plajă din Marea Egee: Prasa Beach".

Cuplul a fost impresionat de apele cristaline și nisipul alb și fin al plajei Prasa, descriind-o ca fiind de neegalat.

 

Insula Folegandros

 

Folegandros impresionează prin Chora sa colorată și confortabilă. Simbolul insulei este biserica Panagia, cu poteca sa în zig-zag care duce în afara orașului. Apusul de soare de la biserică este unul dintre cele mai frumoase din Ciclade.

Insula oferă excursii scurte și plaje frumoase.

"Folegandros este și un deliciu culinar", spun ei, recomandând specialitatea locală Matsata, o mâncare de paste tipică insulei.

 

Insula Mykonos

 

Deși Mykonos este una dintre cele mai vizitate insule din Grecia, Marina și Alexander o consideră prea "aglomerată și scumpă". Cu toate că este cunoscută pentru viața de noapte vibrantă și plajele sale, influenceri susțin că Mykonos și-a pierdut farmecul și nu este ideală pentru cei care caută relaxare.

Prin aceste recomandări, Marina și Alexander Kaulartz oferă călătorilor inspirație pentru a explora insulele grecești mai puțin cunoscute, dar pline de farmec și autenticitate.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de greek islands • islandhopping greece • cyclades • travel tips (@kykladengriechenland)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel