După această rețetă nu o să mai mănânci vreodată piure altfel. Toate secretele ca să-ți iasă delicios

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
După această rețetă nu o să mai mănânci vreodată piure altfel. Toate secretele ca să-ți iasă delicios
După această rețetă nu o să mai mănânci vreodată piure altfel. Toate secretele ca să-ți iasă delicios

Garniturile din cartofi sunt cel mai ușor de preparat, mai ales când vine vorba de piure. Astăzi vă arătăm o rețetă diferită de piure făcută cu câteva ingrediente în plus care vor da o a doua viață acestui preparat popular.

Piureul de cartofi cu ton și ou este foarte ușor de făcut și îl puteți servi cu orice masă. Atât copiilor, cât și adulților le va plăcea, vă asigurăm!

Aioli cu mere. De zece ori mai bun decât clasicul sos de usturoi. Sfaturi pentru a-ți ieși perfect!

 

Ingrediente pentru a face piure de cartofi cu ton și ou

 

- 6 cartofi

- 2 ouă

- 2 conserve de ton

- apă

- sare după gust

- 1 strop de oțet

-1 praf de pătrunjel măcinat

- maioneză după gust.

Cremă de brânză de casă, dintr-un singur ingredient. Mai gustoasă decât în orice supermarket

 

Cum se prepară piure de cartofi cu ton și ou

 

Mai întâi se fierbe apa într-o oală cu puțin oțet, un praf de sare și puțin pătrunjel măcinat.

Cartofii se curăță de coajă și se adaugă în oală împreună cu cele două ouă bine spălate în prealabil. Dacă preferi poți face ouăle fierte separat.

Gătiți cartofii și ouăle, până când cartofii sunt fragezi când sunt străpunși cu o furculiță.

Când sunt fragezi, se taie în bucăți mici și se împart în două farfurii. Ouăle se curăță de coajă, se fac bucăți mici și se distribuie tot pe ambele farfurii. La final, la fiecare farfurie se adaugă câte o conserva de ton.

Amestecați cartofii, ouăle și tonul. Condimentează acest amestec după gustul tău personal. O variantă de pe o farfurie poate fi cu ulei, sare și pătrunjel, iar pe cealaltă farfurie poate fi doar cu maioneză. Puteți să le faceți la fel, cum vă e pe plac.

Acest piure de cartofi cu ton și ou poate fi servit la cină sau ca garnitură și nu ezitați să adăugați ingredinete dorite, precum mazărea, brânza sau porumbul.

Poftă bună!

Cartofi umpluți la microunde. Mănânci unul și ești sătul! Un deliciu gata imediat - de vis!

 

Vezi și 

 

Cartofi „Mâncați” cu usturoi, la cuptor. Rețeta fantastică pentru un prânz rapid sau o cină - e genială!

 

Astfel de cartofi „Mâncați” vor decora orice cină în familie! Toată lumea va fi încântată întrucât sunt foarte gustoși! 

Aroma de usturoi, crustă crocantă pe cartofi! O idee grozavă pentru prânz sau cină, ușor de preparat! Haideți să vedeți cum se fac cartofii „Mâncați”.

Ingrediente:

- 5 cartofi 

- 1/2 linguriță de piper negru măcinat

- 1 linguriță de sare

- 3-4 linguri de ulei de măsline

- 2 linguri de pesmet 

- 2 capete de usturoi 

- 1/2 legătură de pătrunjel.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel